1-2 sene içinde zorunlu askerlik kalkar mı?

basaracakbiri00

Centipat
Daha fazla  
Selam dostlar, daha önce sosyalde bu konuyu açmıştım. Ben 27 yaşındayım seneye tecil sürem bitiyor. Üniversite okuma planım var seneye eğer kazanırsam okula kaç dönem uzatarak dilekçe verebilirim. Ben açıktan lisans mezunuyum.

Asteğmenlik başvurusu da yapabilirim ama okulu 4 dönem uzatma şansım olur mu? Yani kısaca ben okulu kaç sene dondurabilirim. Bu okuma hayatımda sorun çıkarır mı? Tecrübeli arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim ya da bu yoldan geçmiş biri olursa çok iyi olur. Teşekkür ederim şimdiden sağ olun.

Abi arkerliğini yap geç 6 ay eğer paran varsa bedelli yap ama bi şekilde yap sonra üniversite mi okuyosun, evleniyor musun ne yaparsan yap ama abi sen daha iyi bilirsin askerliği uzatma ilerde sana sıkıntı çıkartabilir bir de 27 yaşına gelmişsin en fazla kaç yıl daha geciktirebilirsin ki?

Geciktirme manasında demedim dostum okulu kazanırsam kaydımi dondurmak zorunda kalıp gideceğim, ama kaç dönem dondurma hakkım var onu merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…