1-2 senede Tm'den 20k olur mu?

202420

Kilopat
Arkadaşlar merhaba. Ben İHL mezunuyum, şimdi de tıbbi görüntüleme okuyorum üniversitede. Ama uzun zamandan beridir kafamda tek bölüm oldu: Hukuk. Matematik temelim vs yok. Hep başarı hikayeleri izleyip imreniyorum gerçekten başaranlara. "benim ne eksiğim var?" deyip motive ediyorum kendimi ama hep içimde başarısızlık korkusu var; matematikten de biraz korkuyorum. Bunları yenip başlamak istiyorum. Seneye veya bir sonraki sene eşit ağırlıktan 20-25 bine girip hukuk kazanmak istiyorum. Ama başarabilir miyim dostlar? Çok gördüm kötü liseden mezun olan veya hiç temeli olmayıp iyi yerlere gidenleri ama yine de içimi bir korku kaplıyor. Üniversite 2.sınıfta staj filan var az buçuk yoğun olacak bunun YKS'yi çok etkilememesi için staj günüm dışında kalan diğer günler abanmayı düşünüyorum. Aktif mat, antrenmanlarla filan başlasam diyorum gerisi gelir mi? Kırık OBP de bu sene bitiyor zaten. Sizce olur mu dostlar?

Matematiği iyi yaparsanız mümkün. Hocam çalışan adam bu sınavı yapar, çalışıp da yapamamak mümkün değil. Biraz da nasip işi tabii ki çalışırsınız mesela. Nasibinizde yoksa o bölüm olmaz farklı bir bölüm olur, çalışan adam hiçbir zaman kaybetmez ama bundan emin olabilirsiniz. Ek olarak antrenmanlarla matematik yerine size şunu sorayım, dört işlem yapabiliyor musunuz? Ona göre de bir kaynak söyleyeyim size çalışmanız için.

Hocam yapabiliyorum hatta giriş seviyesi üslü sayılar denklemleri filan yapabiliyorum, böyle çok kolay olanları filan yani. Hocam vallahi hukuku çok istiyorum, bunun lafta kalmaması için gerekiyorsa 20 saat de çalışırım.

Şu 10.soruyu çözdüm mesela hocam, öyle yani.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220417-174107_YouTube.jpg
    43,1 KB · Görüntüleme: 102
@behzat_4540 anlıyorum. Siz aktif ve antrenmanlarla matematiği boş verin. Onun yerine sonuç yayınlarının fasiküllerini alın, daha faydalı olacaktır.

@behzat_4540 bence geç değil. Şimdiden yavaş yavaş başlayın çalışmaya.

@behzat_4540 rica ederim. Aklına takılan farklı bir soru olursa konu aç, beni etiketle. Yardımcı olayım.

Liseden 64 ortalama ile mezun oldum. Derslerle uzaktan yakından alakam yoktu. Senede en az 50 gün devamsızlığım vardı. Son sene çok çalıştım. Bu uğurda 21 kilo aldım. 76k sıralama yaptım. Sonra ben daha iyi yaparım dedim. 2.sene daha hırslı ve ''doğru'' hazırlandım 732. oldum. Önemli olan doğru kaynakları çözmek. Gidip direkt orta-zor kaynak almayın. Önce kolay, sonra kolay-orta bir kaynak sonra orta kaynak sonra orta-zor en son da zor kaynak alın ama günde en az 700 soru çözerdim ben öyle hesap edin yani kaç saat çalıştığımı. Ek olarak kendinizi iyi tanıyın. Ben gece youtubeden geometri ders videosu izleyerek uyuyodum. Hobi haline gelmişti bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…