Edgar Davids
Decapat
Bütçeniz ne olursa olsun seagare marka HDD almamanıız öneririm. Beni ve tanıdıklarımın birçok kez başını yaktı bu marka HDD'ler.
Güvenlik kamerası ürünü, 7/24 çalışıp jayıt yapmak için tasarlanmış bir ürün. Gündelik kullanım performansı ve dayanıklılığı olmayabilir. WD blue tavsiye ederim.
Seagate SSD uzun süre kullandım hatta 2 adet 2 TB. Vardı aynı anda ikisi de faal çalışıyordu.
Hangi markayı alırsan al ön belleği 256 bit olanlarından al daha hızlı oluyorlar.
Aksine HDD devrinde en kalitesiz modellerden biri sanırsam:Hocam Barracuda modeline denk geldim. Forumlarda genellikle sağlam ve kaliteli bir model olduğunu söylemişler öneririr misiniz? Ayrıca ürün linkini de bırakıyorum fiyatına değer bir hard Disk'e benziyor.
Aksine HDD devrinde en kalitesiz modellerden biri sanırsam:
Rehber: Seagate Barracuda HDD'ler neden alınmamalı?
Hepinize merhabalar arkadaşlar, bugün bu konuda Seagate'in dümdüz Barracuda disklerinin neden alınmaması gerektiğini anlatacağım. Forumda neredeyse her HDD önerisi konusunda gördüğüm bir HDD. Önerenlere neden alınmaması gerektiğini sürekli anlatıyorum. İşte ben de artık bir konu ile neden...www.technopat.net
Seagate tarafında anca Ironwolf alınabilir. Önerimde şahsen o olur ama 3000TL ile 1TB SSD alsanız daha mantıklı.
Şahsen IronWolf Pro ideal gördüğüm:Evet hocam birçok yorum gördüm Seagate markasıyla ilgili hemen hemen herkes markayla ilgili olumsuz yorumlar yapıyor. Ancak uzun süredir bakınıyorum karşıma sürekli olarak Seagate ve Toshiba markalarının güvenlik kamera kaydı için üretilmiş modelleri çıkıyor onların dışında internet üzerinde satılan marka neredeyse yok denecek kadar az. WD blue Caviar modelini buldum fakat o da 1TB benim isteğim 2TB olsun çok daha uzun süre kullanayım ancak başka alternatif olmazsa mecbur 1TB alacağım.