arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #11 TechnoSorun dedi: 2-4 yorumu içimde şüphe uyandırdı alınır mı sizce? Bozuk, kullanılmış, garantisi bitmiş gibi yorumlar var. Genişletmek için tıkla... Amazondan alın, direk iade hakkınız olur.
TechnoSorun dedi: 2-4 yorumu içimde şüphe uyandırdı alınır mı sizce? Bozuk, kullanılmış, garantisi bitmiş gibi yorumlar var. Genişletmek için tıkla... Amazondan alın, direk iade hakkınız olur.
TechnoSorun Hectopat Katılım 27 Ekim 2021 Mesajlar 678 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #12 arandur dedi: Amazon'dan alın, direk iade hakkınız olur. Genişletmek için tıkla... Amazon yurt dışı satış güvenemiyorum. wenomechainsama dedi: Onların aldığı yere bakarsanız farklı bir mağazadan aldıklarını görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet yeni fark ettim.
arandur dedi: Amazon'dan alın, direk iade hakkınız olur. Genişletmek için tıkla... Amazon yurt dışı satış güvenemiyorum. wenomechainsama dedi: Onların aldığı yere bakarsanız farklı bir mağazadan aldıklarını görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet yeni fark ettim.
wenomechainsama Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.320 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #13 TechnoSorun dedi: Amazon yurt dışı satış güvenemiyorum. Genişletmek için tıkla... Amazon TR ve global olarak ikiye ayrılıyor Amazon TR Türkiye'de.
TechnoSorun dedi: Amazon yurt dışı satış güvenemiyorum. Genişletmek için tıkla... Amazon TR ve global olarak ikiye ayrılıyor Amazon TR Türkiye'de.
GGRAVE Kilopat Katılım 4 Nisan 2019 Mesajlar 846 Çözümler 2 18 Ocak 2023 #14 TechnoSorun dedi: Herhangi bir WD Blue yeterli olur mu yani kalitelik açısından. Genişletmek için tıkla... Evet kendim WD Blue modelini kullanıyorum çok memnunum.
TechnoSorun dedi: Herhangi bir WD Blue yeterli olur mu yani kalitelik açısından. Genişletmek için tıkla... Evet kendim WD Blue modelini kullanıyorum çok memnunum.