Eski bir bilgisayarım var bunu hazır bir sistemle değiştirmek istiyorum alacağım pc ise,unlost eco v2'yi düşünüyorum. Eski bilgisayardaki depolama yetersiz kalacağı için yeni bir depolama almak zorundayım.2.5" mi 3.5" mi?
Dahili mi harici mi?
(Performans odaklı sorduğunuza göre çok büyük ihtimal dahili ama tam olarak açıklarsanız daha kolay yardımcı olabiliriz.)
UygulamaNe amaçla kullanacaksınız? Veri mi kaydedeceksiniz, yoksa üzerine uygulama mı kuracaksınız? Ona göre önerelim. Mesela film, dizi arşivi, veri depolama vb bir amaçla istiyorsanız 5400 RPM yüksek kapasiteli diskler önerebiliriz. Ama performans odaklı, işletim sistemi ve uygulamaları üstüne kurmak istiyorsanız önerimiz SSD yönünde olur.
KatılıyorumSeagate ST1000DM010 f/p olarak güzel bir HDD.
Hdd nin yanında 240gb ssd daha varSeagate in harddisklerini çoğu kişi kullanıyor ve gayet memnunlar tercihinizi seagateten yana kullanın ama en iyi performansı ssd verecektir bunuda unutmayın
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.