1-2 TB SSD tavsiyesi

Her şeyini degistirmeniz gerekir hocam. Ama daha iyi hale gelecektir. Keske konu acsaydiniz almadan once.

O zamanlar bu siteye kayıtlı değildim ve bilgisayar parçalarında bilgim yoktu biraz var ama hala cahilim.

İfadeler: kxy

Nasıl yok hocam işlemci fanının altında olması gerek.

Peki şöyle bir şey olur mu? Bilgisayarın kasası hariç donanımları değişse enazından daha iyi hale gelir mi?

Hocam anakartı değiştirin direkt

Evet, bilgisayarımı maalesef Trendyol'dan almıştım tuzağa düştüm ve hard disk yeri yok. O yüzden taşınabilir bir şekilde istiyorum. Zaten oyun için kullanacağım...

Hocam taşınabilir almak yerine ilk anakartı değiştirip ondan sonra M.2 SSD almanızı öneririm

Nasıl yok hocam işlemci fanının altında olması gerek.

Hocam anakartı değiştirin direkt.

Hocam taşınabilir almak yerine ilk anakartı değiştirip ondan sonra M.2 SSD almanızı öneririm.

Eğer anakart alacaksam o zaman bunu nasıl monte edebileceğimi öğrenmem gerek çünkü hiç bilgisayarın içini açmadım bir kez hariç oda monitörden ekran gelmediği için kasadan RAM çıkarıp yeniden takmıştım.

Hocam her ilçede var bir tane internet kafe oraya götürün orada size montajını yapıp verirler Max 200TL ama yok para vermem diyosanız zaten takması çok zor bir şey değil YouTube'dan 10 dakikalık video izleyin gene yaparsınız.

Tabii anakartı satın alıp götürmeniz gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…