Griot Centipat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Diğer 8 Şubat 2021 #11 Dümdüz dedi: Ben mi yanlış anladım bilemedim... Arkadaş cevap gönderme kapatılsın diyor, konu kilitlenince o konulara ulaşabiliyorsunuz zaten. Genişletmek için tıkla... Aynı şeyi anladığımı düşünüyorum. Hortlatmak dediğimiz durumun önüne geçmek açısından baya işlevsel olabilir.
Dümdüz dedi: Ben mi yanlış anladım bilemedim... Arkadaş cevap gönderme kapatılsın diyor, konu kilitlenince o konulara ulaşabiliyorsunuz zaten. Genişletmek için tıkla... Aynı şeyi anladığımı düşünüyorum. Hortlatmak dediğimiz durumun önüne geçmek açısından baya işlevsel olabilir.
3 371129 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 3.799 Makaleler 9 Çözümler 12 8 Şubat 2021 #12 Eğer cevap verme anlamında diyorsa daha saçma. Belki o sorunu tekrar gündeme getirerek birkaç farklı detayla çözecek? Gereksiz bir talep.
Eğer cevap verme anlamında diyorsa daha saçma. Belki o sorunu tekrar gündeme getirerek birkaç farklı detayla çözecek? Gereksiz bir talep.
Yilmaz04 Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 1.010 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Maltepe, İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #13 Griot dedi: Aynı şeyi anladığımı düşünüyorum. Hortlatmak dediğimiz durumun önüne geçmek açısından baya işlevsel olabilir. Genişletmek için tıkla... Bu arada Technopat'a da daha yeni sayılırım, hortlatmak ne demek oluyor?
Griot dedi: Aynı şeyi anladığımı düşünüyorum. Hortlatmak dediğimiz durumun önüne geçmek açısından baya işlevsel olabilir. Genişletmek için tıkla... Bu arada Technopat'a da daha yeni sayılırım, hortlatmak ne demek oluyor?
3 300434 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 4.313 Makaleler 5 Çözümler 44 8 Şubat 2021 #14 Yilmaz04 dedi: Bu arada Technopat'a da daha yeni sayılırım, hortlatmak ne demek oluyor? Genişletmek için tıkla... Eski konulara mesaj yazmak. En son 2010 senesinde mesaj yazılan konuya mesaj yazmak gibi birşey.
Yilmaz04 dedi: Bu arada Technopat'a da daha yeni sayılırım, hortlatmak ne demek oluyor? Genişletmek için tıkla... Eski konulara mesaj yazmak. En son 2010 senesinde mesaj yazılan konuya mesaj yazmak gibi birşey.
Griot Centipat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Diğer 8 Şubat 2021 #15 Yilmaz04 dedi: Bu arada Technopat'a da daha yeni sayılırım, hortlatmak ne demek oluyor? Genişletmek için tıkla... başlık hortlatmak forum sitelerinde, dünyanın en büyük suçudur başlık hortlatmak. bir şey yazılınca, gelen ilk cevap oha başlığı hortlattı! şeklinde olur. neden bu kadar aşırı reaksiyon gösterilir? hayatta ki çözüleme… eksisozluk.com
Yilmaz04 dedi: Bu arada Technopat'a da daha yeni sayılırım, hortlatmak ne demek oluyor? Genişletmek için tıkla... başlık hortlatmak forum sitelerinde, dünyanın en büyük suçudur başlık hortlatmak. bir şey yazılınca, gelen ilk cevap oha başlığı hortlattı! şeklinde olur. neden bu kadar aşırı reaksiyon gösterilir? hayatta ki çözüleme… eksisozluk.com
D DarkWarrior Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 735 Makaleler 4 8 Şubat 2021 #16 Gerek yok eski konulara bakarak yardım alabiliyorum.