1.20 modlu Minecraft için hosting önerisi

E4mc bir mod indirme sitesi mi? Eğer sunucu açma sitesiyse bu ay yeni aldım sunucuyu boşa gitsin istemem.
Curseforge üzerinden diğer modlar gibi ücretsiz erişebileceğiniz ve diğer modlarla aynı mantıkta kurulan bir mod. mods klasörüne atıp uygun forge sürümüyle girdiğiniz zaman tek oyunculuda girdiğiniz bir dünyayı yerel ağda paylaş diyin. Ardından chatte gözükecek sunucu IP'sini arkadaşınız yazsın ve normal sunucuya girer gibi girsin. Tebrikler, artık beraber oynayabiliyorsunuz.

E4mc bir mod indirme sitesi mi? Eğer sunucu açma sitesiyse bu ay yeni aldım sunucuyu boşa gitsin istemem.

Diğer arkadaşlar sunucu kiraladığınızı görmeden, gereksiz önerilerde bulunmuşlar. Bir sagaya yazsana, onlar çözüyorlar böyle şeyleri.

Diğer arkadaşlar sunucu kiraladığınızı görmeden, gereksiz önerilerde bulunmuşlar. Bir sagaya yazsana, onlar çözüyorlar böyle şeyleri.
Biraz daha baktım yüklediğim forge sürümü sıkıntılıydı galiba bir üst sürüme geçirdim dünyayı ve modları sıkıntı nerdeyse kalmadı. Nadiren oyundan falan atıyor ama olacak o kadar. Teşekkürler yardım için.

internetim iyi olsa yapılabilir aslında da arada 3 oda var modemle wifi ile bağlanıyorum

Saganetwork'ten alabilirsin.

Saganetwork'ün eski Minecraft departmanı destek yetkilisiydim ayrıca sponsoruyduk biz saganetwork'ün daha önceden, sık sık performans sorunları yaşıyorduk.

Ayrıca benim fikrimce saganetwork donanım açısından çok eskide kalmış bir firma.

2. ayınızda alabilirseniz batıhost'dan alın. Onun dışında Keyubu, Treas Host ve Oyunlayıcı öneririm.

Ben adamlardan memnunum, konudaki arkadaşında adamlarla bir sorunu olduğunu sanmıyorum. Adamlarla sıkıntı yaşadıysan bunu git onlarla çöz. Beni sal artık lütfen.

Ayrıca, neye istinaden böyle bir yorum yapıyorsun ki? Konu içeriğinde lag sorunu yaşıyorum yazdığını görmüyorum. Siz daha önce ne yaşadıysanız, kiraladığınız aldığınız donanımların yetersizliğinden veya bilgisizliğinizden ötürü olduğunu düşünüyorum şu an. Dikkat ederseniz, bunlar benim düşüncelerim.

Peki, bu düşüncelerime ne yol açtı? Donanımsal açıdan geri kaldı o yüzden bu firmalara bakın dediğin firmaların işlemci modellerine göz gezdirdin mi? E5 2699V4 ne zamandır güncel bir işlemci?

Batıhost desen, oldukça severim. Ancak, verdiği işlemciler Ryzen 5. Ben yeni bir işlemci modelini attığın bir firmada gördüm.

Son düzenleyen: Moderatör:

Sen memnun olabilirsin orasına bir şey diyemem, sadece fikir belirtiyorum.

Ayrıca performans sorunu yaşadığım işlemci modeli Ryzen 9 modellerinde çok sorun yaşadık, sunucuya erişemedik performans sorunları vs. derken 1 ay gitti zaten bir daha da almadık.

İnternetinizle alakalı bir durum olacağını da sanmıyorum. Denemekten bu kadar çekinmeyin bence. Diğer söylenen iplere para verip paranızla rezil olma ihtimaliniz var. Bu ise hem bedava hemde kolay.

İnternetinizle alakalı bir durum olacağını da sanmıyorum. Denemekten bu kadar çekinmeyin bence. Diğer söylenen iplere para verip paranızla rezil olma ihtimaliniz var. Bu ise hem bedava hemde kolay.
Öyle yapacağım gibi. Şimdi de çözümsüz ınternal bilmem ne hataları almaya başladım. Arkadaşlarımda hiçbir sorun yok ne hikmetse bende oluyor. Microsofta yazdım bana internetini 5ghz den 2.4ghz e ayarla diyor Yaptım yine bir şey değişmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…