1.200.000 TL Araç Önerisi

Monarchz

Kilopat
Katılım
28 Ekim 2018
Mesajlar
808
Çözümler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba, arabadan çok anlamadığım için ve model literatürüm çok geniş olmadığından dolayı fikirlerinize ihtiyacım var. 1.200.000 TL'ye kadar çıkabiliyorum. Ankara'da oturuyorum ancak babamla ortaklaşa kullanacağız. Araç Ordu'ya gidip gelecek. O sebeple köy yollarında da bizi üzmeyecek bir araç arıyoruz. SUV modeller hoşumuza gidiyor ancak SUV dışındaki önerilerinize de açığız. Nedenleriyle birlikte yazarsanız çok memnun olurum, teşekkürler.
 
Son düzenleme:
Belki kufur yiyecegim ama Lounge paket 1.6 Multijet Egea Cross. Motor - sanziman sorunsuz koy yollarinda dag tas kullan gik demez.
Egea önermeyin lütfen alınacak bir araba değil bence. O fiyata çok çok daha iyi arabalar var. Sırf Fiat olduğu için almam :) Fiat bana çok şey gibi geliyor, Samsung, İphone varken, A101'in kendi telefon markası gibi geliyor bilmem anlatabildim mi?
 
Egea önermeyin lütfen alınacak bir araba değil bence. O fiyata çok çok daha iyi arabalar var. Sırf Fiat olduğu için almam :) Fiat bana çok şey gibi geliyor, Samsung, İphone varken, A101'in kendi telefon markası gibi geliyor bilmem anlatabildim mi?

Seveni cok seviyor sevmeyeni hic sevmiyor ama genel olarak 1.6 Multijetler cok sorunsuz araclar. Hem az yakiyor hem cekisi iyi. Yagini suyunu degistir devam et. Konfor arabasi degil neticede nasil bir arac arandigina bagli acikcasi. Ben Turkiye'de servislerin sorumsuzlugu, sanayi ustalarin rezaletliginden bikmis birisi olarak her zaman sorunsuz araclari daha cok seviyorum.

1 milyon 1.2 milyon arasina temiz 1.0 Scala'da bulunur bu arada. Yine benim kafam cok agrimasin basima sorun acmasin performans asiri onemli degil diyorsaniz 2022 sonrasi 1.6 MPI Elantra 1.2 milyon civarina sevdigim bir aractir.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı