A ayktgnhn Kilopat Katılım 25 Aralık 2016 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #1 Herkese merhaba, 1200-1800TL civarında mekanik klavye almak istiyorum. Laptopa ek olarak kullanacağım. Logitech'in günlük kullanım için uygun bir klavyesi var halihazırda ama oyun oynarken vs çok rahat olmuyor. ASUS TUF Gaming K1 RGB Mekanik Hisli Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Bu klavyeye denk geldim. Mekanik hisli mekanik olmadığı anlamına mı geliyor? Klavye öneriniz var mı?
Herkese merhaba, 1200-1800TL civarında mekanik klavye almak istiyorum. Laptopa ek olarak kullanacağım. Logitech'in günlük kullanım için uygun bir klavyesi var halihazırda ama oyun oynarken vs çok rahat olmuyor. ASUS TUF Gaming K1 RGB Mekanik Hisli Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Bu klavyeye denk geldim. Mekanik hisli mekanik olmadığı anlamına mı geliyor? Klavye öneriniz var mı?
M matmakif Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2016 Mesajlar 2.331 Çözümler 40 Yer Kayseri 14 Ekim 2024 #2 ayktgnhn dedi: Bu klavyeye denk geldim. Mekanik hisli mekanik olmadığı anlamına mı geliyor? Genişletmek için tıkla... Merhaba. Evet, bahsettiğiniz klavye mekanik değil.
ayktgnhn dedi: Bu klavyeye denk geldim. Mekanik hisli mekanik olmadığı anlamına mı geliyor? Genişletmek için tıkla... Merhaba. Evet, bahsettiğiniz klavye mekanik değil.
N1cht Hectopat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.892 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #3 RK61. Ekleme: Zam gelmiş 2.5k olmuş.
Hyperciaa Hectopat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 5.191 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060, i5 12500H Hp Victus. Aj159 Apex, Fun60 Max. Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #4 Ben promosyon indirimlerinden vergi dahil 1209'a denk getirdim 1600-1700'e bile alınabilir rengi ve boyutu size uygunsa yapıştırın derim. Temu | Explore the Latest Clothing, Beauty, Home, Jewelry & More www.temu.com
Ben promosyon indirimlerinden vergi dahil 1209'a denk getirdim 1600-1700'e bile alınabilir rengi ve boyutu size uygunsa yapıştırın derim. Temu | Explore the Latest Clothing, Beauty, Home, Jewelry & More www.temu.com
A ayktgnhn Kilopat Katılım 25 Aralık 2016 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #5 GamePower Eva 5 60M Mekanik Red Switch Türkçe Q 88 Tuş USB Gaming Klavye - 3 Yıl Garantili - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Bu ürün nasıldır? Hyperciaa dedi: Ben promosyon indirimlerinden vergi dahil 1209'a denk getirdim 1600-1700'e bile alınabilir rengi ve boyutu size uygunsa yapıştırın derim. Temu | Explore the Latest Clothing, Beauty, Home, Jewelry & More www.temu.com Genişletmek için tıkla...
GamePower Eva 5 60M Mekanik Red Switch Türkçe Q 88 Tuş USB Gaming Klavye - 3 Yıl Garantili - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Bu ürün nasıldır? Hyperciaa dedi: Ben promosyon indirimlerinden vergi dahil 1209'a denk getirdim 1600-1700'e bile alınabilir rengi ve boyutu size uygunsa yapıştırın derim. Temu | Explore the Latest Clothing, Beauty, Home, Jewelry & More www.temu.com Genişletmek için tıkla...
Hyperciaa Hectopat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 5.191 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060, i5 12500H Hp Victus. Aj159 Apex, Fun60 Max. Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #6 ayktgnhn dedi: GamePower Eva 5 60M Mekanik Red Switch Türkçe Q 88 Tuş USB Gaming Klavye - 3 Yıl Garantili - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Bu ürün nasıldır? Genişletmek için tıkla... Ak820 Max ile kıyaslarsam çöp diyebilirim.
ayktgnhn dedi: GamePower Eva 5 60M Mekanik Red Switch Türkçe Q 88 Tuş USB Gaming Klavye - 3 Yıl Garantili - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Bu ürün nasıldır? Genişletmek için tıkla... Ak820 Max ile kıyaslarsam çöp diyebilirim.
A ayktgnhn Kilopat Katılım 25 Aralık 2016 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2024 #7 Amazon.com.tr AJAZZ AK820 75% TKL Kablolu Mekanik Klavye, Çalışırken Değiştirilebilir Conta Montajlı Oyun klavyesi, RGB Aydınlatma, WIN/MAC için CNC Düğmeli 82 Tuş-Gri : Amazon.com.tr: Bilgisayar AJAZZ AK820 75% TKL Kablolu Mekanik Klavye, Çalışırken Değiştirilebilir Conta Montajlı Oyun klavyesi, RGB Aydınlatma, WIN/MAC için CNC Düğmeli 82 Tuş-Gri : Amazon.com.tr: Bilgisayar amzn.eu bu iki ürün arasında büyük bir fark var mı? Fiyatları oldukça yakın ancak karar vermekte güçlük çekiyorum. Bu ürünlere ek bir de; Amazon.com.tr bu ürün nasıldır? Aşırı derecede oyuncu değilim. Kullanırken iyi hissettirecek günlük kullanıma da uygun bir klavye bakıyorum. Laptopa ek kullanacağım.
Amazon.com.tr AJAZZ AK820 75% TKL Kablolu Mekanik Klavye, Çalışırken Değiştirilebilir Conta Montajlı Oyun klavyesi, RGB Aydınlatma, WIN/MAC için CNC Düğmeli 82 Tuş-Gri : Amazon.com.tr: Bilgisayar AJAZZ AK820 75% TKL Kablolu Mekanik Klavye, Çalışırken Değiştirilebilir Conta Montajlı Oyun klavyesi, RGB Aydınlatma, WIN/MAC için CNC Düğmeli 82 Tuş-Gri : Amazon.com.tr: Bilgisayar amzn.eu bu iki ürün arasında büyük bir fark var mı? Fiyatları oldukça yakın ancak karar vermekte güçlük çekiyorum. Bu ürünlere ek bir de; Amazon.com.tr bu ürün nasıldır? Aşırı derecede oyuncu değilim. Kullanırken iyi hissettirecek günlük kullanıma da uygun bir klavye bakıyorum. Laptopa ek kullanacağım.
Hyperciaa Hectopat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 5.191 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060, i5 12500H Hp Victus. Aj159 Apex, Fun60 Max. Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2024 #8 ayktgnhn dedi: Amazon.com.tr AJAZZ AK820 75% TKL Kablolu Mekanik Klavye, Çalışırken Değiştirilebilir Conta Montajlı Oyun klavyesi, RGB Aydınlatma, WIN/MAC için CNC Düğmeli 82 Tuş-Gri : Amazon.com.tr: Bilgisayar AJAZZ AK820 75% TKL Kablolu Mekanik Klavye, Çalışırken Değiştirilebilir Conta Montajlı Oyun klavyesi, RGB Aydınlatma, WIN/MAC için CNC Düğmeli 82 Tuş-Gri : Amazon.com.tr: Bilgisayar amzn.eu bu iki ürün arasında büyük bir fark var mı? Fiyatları oldukça yakın ancak karar vermekte güçlük çekiyorum. Bu ürünlere ek bir de; Amazon.com.tr bu ürün nasıldır? Aşırı derecede oyuncu değilim. Kullanırken iyi hissettirecek günlük kullanıma da uygun bir klavye bakıyorum. Laptopa ek kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Ak820 Pro alın hocam.
ayktgnhn dedi: Amazon.com.tr AJAZZ AK820 75% TKL Kablolu Mekanik Klavye, Çalışırken Değiştirilebilir Conta Montajlı Oyun klavyesi, RGB Aydınlatma, WIN/MAC için CNC Düğmeli 82 Tuş-Gri : Amazon.com.tr: Bilgisayar AJAZZ AK820 75% TKL Kablolu Mekanik Klavye, Çalışırken Değiştirilebilir Conta Montajlı Oyun klavyesi, RGB Aydınlatma, WIN/MAC için CNC Düğmeli 82 Tuş-Gri : Amazon.com.tr: Bilgisayar amzn.eu bu iki ürün arasında büyük bir fark var mı? Fiyatları oldukça yakın ancak karar vermekte güçlük çekiyorum. Bu ürünlere ek bir de; Amazon.com.tr bu ürün nasıldır? Aşırı derecede oyuncu değilim. Kullanırken iyi hissettirecek günlük kullanıma da uygun bir klavye bakıyorum. Laptopa ek kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Ak820 Pro alın hocam.
A ayktgnhn Kilopat Katılım 25 Aralık 2016 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2024 #9 Hyperciaa dedi: Ak820 Pro alın hocam. Genişletmek için tıkla... Bu switch muhabbeti ne oluyor. Sarı switch varmış sanırım bunda ama hiçbir bilgim yok. Pro modelinde de "gift" switch varmış
Hyperciaa dedi: Ak820 Pro alın hocam. Genişletmek için tıkla... Bu switch muhabbeti ne oluyor. Sarı switch varmış sanırım bunda ama hiçbir bilgim yok. Pro modelinde de "gift" switch varmış
SoyLuxX Centipat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2024 #10 Membrane dusunursen gecen bir arkadasima aldik Corsair K55 Pro oneririm.