1.200 TL Bütçe ile Ekran Kartı Tavsiyesi

Evet. Bir de Turkce kurallarina uygun yazin cumlenizi, ceza alabilirsiniz.

Evet. Bir de Turkce kurallarina uygun yazin cumlenizi, ceza alabilirsiniz.
Evet mesaj geldi dikkatlı olacağım. Öneriniz için teşekkürler R9 290 PCS+ düşüneceğim.

Birde aklıma birşey geldi bu önerdeğiniz psu ve r9 290 kasaya sığacak mı ? Kasam : Exper ACTİON DC2-A18 Ekran kartım : HD6570.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardesim bende GTX780 AMP! GDDR5 3GB 384Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartı var gayet memnunum full da oynuyorum oyunlari

Size 110TL'ye, muhtesem bir kasa onereyim? O kasaya sigmaz buyuk ihtimal.
"Zalman Z3 Plus" canavar gibi kasa. Sosyal'de incelemesi mevcut.

Size 110TL'ye, muhtesem bir kasa onereyim? O kasaya sigmaz buyuk ihtimal.
"Zalman Z3 Plus" canavar gibi kasa. Sosyal'de incelemesi mevcut.
Bencede sığmaz 6570 zor sığıyordu.Sizin önerdiğiniz kasa güzelmiş delikleri falan iyimidir ?

Kardesim bende GTX780 AMP! GDDR5 3GB 384Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartı var gayet memnunum full da oynuyorum oyunlari
1920 x 1080 Ultrada oynatıyormu ? Kaç FPS ?

Ben genelde hep full çekiyorum tüm oyunlarda. En sonu ne varsa ultra 1920x1080 bana mısın demiyor. Zaten de FPS hiç takip etmedim, şu an online Titanfall takılıyorum ama CoD: Ghosts olsun Tomb Raider, Assassin's Creed: Black Flag crack olsun hiç bana mısın demedi. Ultrada online oyunda Titanfall'da da şu an full ultra ama FPS bakmadım. Sen kartın çekirdek hızları ile cpu'sunu karşılaştır, alırken devrini falan ona göre al.

R9 290 GTX780'den onde. Onerdigim kasa gayet harika.

Ben genelde hepsini kullandım. En memnun kaldığım kart Zotac oldu. Millet iyi değil nasıl marka diyor ama iyi araştırma yaptığın zaman cpu değeri olsun devir hızları olsun kendi sınıfindaki diğer kartlara fark atıyor. Başkasına sorarsan tabi farklı cevap olacaktır. Sen de herkesin yorumlarından yola çıkarak araştırıp doğrusunu seçersin ama kendi isteğin ne ise onu al. İçinde kalmasın keşke şunu alsa idim diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…