1.200 TL mekanik klavye önerisi

Bütçe
0 - 1200 TL
Daha fazla  
Kendime mekanik bir klavye almak istiyorum. Fiyat konusunda da aşırı uçmak istemiyorum 2.000-3.000 TL gibi. Yani maksimum 1.200'e kadar olursa iyi olur. Önerileriniz nedir?

Kendime mekanik bir klavye almak istiyorum. Fiyat konusunda da aşırı uçmak istemiyorum 2.000-3.000 TL gibi. Yani maksimum 1.200'e kadar olursa iyi olur. Önerileriniz nedir?
AK680.

Nerde 1.200 TL'ye GK61 hocam?
Bu gümrük vergisi düzenlemesi şu anki söylediklerimize işleyecek mi bilmiyorum ama yine de atayım. İlk attığım Gk61 Huano switch olduğunu söylemişlerdi ve 5 pin hot-swap 2. attığım sanırım sadece optik switchlerle hot-swap.

Bu da Gateron optik versiyonu.

Nerde 1.200 TL'ye GK61 hocam?

Prime ile 1000TL'ye kadar düşüyor.

Hocam bu gk61 klavyesinde tuşlar Türkçe olmasa da sonradan değiştirilebiliyor mu?

Hocam bu gk61 klavyesinde tuşlar Türkçe olmasa da sonradan değiştirilebiliyor mu?
Bilgisayardaki çıktılar Türkçe olacak zaten hocam yani klavyeye bakmadan kullanabiliyorsanız bir sorun olmayacaktır.

Almanca düzen olduğu için Türkçe keycap satın alırsanız takabilirsiniz uyumludur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…