1.200 TL'e Anakart - İşlemci - Ram Önerisi

Oyun için demiş. Intel'e o kadar para saçmaya gerek yok şizofren arkadaşım.
Sen hiç dayak yememişsin herhalde.

Okan Tarlığ, doğru, bellekleri unutmuşum. Ancak bellekler de dahil olsa yine Intel almak daha mantıklı. 4x2 bellek aldın mı tam olur işte, HD7770'i de yetersiz kalıncaya dek kullanırsın, sonra değiştirirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:

Diğer konuna yazmıştım ama..

4670k sanırım O.C üzerine kurulu bir işlemciymiş. Açıkçası O.C ile hiç işim olmuyor, yapmakla uğraşmam bile Birçok testlerde de 4670k modeli O.C'siz 4670'den düşük performans vermiş. Anakarta bakamadım telefondan girdiğim için, H81M-Plus ile arasındaki fark nedir ? Hissedilir bir fark yaratır mı ?

H87M daha üst bir anakart ve daha çok giriş çıkış portlarına sahip. Ayrıca "K" takılı işlemcinin ömrü daha uzun olur.

OC yapmıyorsan "K" ibareli bir işlemci, israftan öteye gidemez. H81M-Plus ile H81M-P33 arasında fark yok ki hissedesin. 4670 ve H81M(Plus, P33, P32) seçmelisin.

Peki hocam bu 4670 güçlü bir işlemci midir ? Bir de P33 modelinde 6 gb/s sata girişi var mı ? Resimlerine bakıyorum ancak okunamıyor yazılar..

Evet. 4670 8350 ile denk bir işlemcidir. Tabi tek artı yönü Render da çok daha hızlı olması. Bu arada P33 modelini RevoLand'a sor. En iyi o bilir. Az çekmedi o karttan

6 gb/s giriş değildir. Sata 3 portunun transfer hızıdır. Sata 3'de var, yani 6 gb/s veri yolu bulunuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…