Metm0sby Hectopat Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 652 Çözümler 3 28 Mart 2023 #1 Günlük ya da sneaker tarzı ayakkabı önerisi bekliyorum.
B Berk Count Hectopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2.566 Çözümler 34 Yer Eben, New York 28 Mart 2023 #2 Bütçeyi biraz arttırabilirseniz şu ayakkabının erkek versiyonunu kullandım çok rahat günlük kullanımda şu an başka bir converse giyiyorum rahatlığı muhteşem. Son düzenleme: 28 Mart 2023
Bütçeyi biraz arttırabilirseniz şu ayakkabının erkek versiyonunu kullandım çok rahat günlük kullanımda şu an başka bir converse giyiyorum rahatlığı muhteşem.
Qocq Picopat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 537 Yer Türkiye 28 Mart 2023 #3 Berk Count dedi: Bütçeyi biraz arttırabilirseniz şu ayakkabıyı kullandım çok rahat günlük kullanımda şu an başka bir converse giyiyorum rahatlığı muhteşem. Genişletmek için tıkla... 40 numara küçük değil mi?
Berk Count dedi: Bütçeyi biraz arttırabilirseniz şu ayakkabıyı kullandım çok rahat günlük kullanımda şu an başka bir converse giyiyorum rahatlığı muhteşem. Genişletmek için tıkla... 40 numara küçük değil mi?
B Berk Count Hectopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2.566 Çözümler 34 Yer Eben, New York 28 Mart 2023 #4 Qocq dedi: 40 numara küçük değil mi? Genişletmek için tıkla... Arkadaşın numara belirttiğini göremiyorum?
Qocq dedi: 40 numara küçük değil mi? Genişletmek için tıkla... Arkadaşın numara belirttiğini göremiyorum?
Qocq Picopat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 537 Yer Türkiye 28 Mart 2023 #5 Berk Count dedi: Arkadaşın numara belirttiğini göremiyorum? Genişletmek için tıkla... Ayakkabı kadın ayakkabısı kategorisinde.
Berk Count dedi: Arkadaşın numara belirttiğini göremiyorum? Genişletmek için tıkla... Ayakkabı kadın ayakkabısı kategorisinde.
B Berk Count Hectopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2.566 Çözümler 34 Yer Eben, New York 28 Mart 2023 #6 Qocq dedi: Ayakkabı kadın ayakkabısı kategorisinde. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın cinsiyet belirttiğini de göremiyorum??
Qocq dedi: Ayakkabı kadın ayakkabısı kategorisinde. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın cinsiyet belirttiğini de göremiyorum??
Qocq Picopat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 537 Yer Türkiye 28 Mart 2023 #7 Berk Count dedi: Arkadaşın cinsiyet belirttiğini de göremiyorum?? Genişletmek için tıkla... Profile giriniz erkek olduğu yazar.
Berk Count dedi: Arkadaşın cinsiyet belirttiğini de göremiyorum?? Genişletmek için tıkla... Profile giriniz erkek olduğu yazar.
B Berk Count Hectopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2.566 Çözümler 34 Yer Eben, New York 28 Mart 2023 #8 Qocq dedi: Profile giriniz erkek olduğu yazar. Genişletmek için tıkla... Kendisi için istediğini nereden biliyorsun? Uzatmayın bence çok boş yaptınız.
Qocq dedi: Profile giriniz erkek olduğu yazar. Genişletmek için tıkla... Kendisi için istediğini nereden biliyorsun? Uzatmayın bence çok boş yaptınız.
Metm0sby Hectopat Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 652 Çözümler 3 28 Mart 2023 #9 Ekleme yapayım kendime bakıyorum, Nike ve Adidas'ta 44.5 Puma'da 44 giyiyorum.