Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.636 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #11 Piedraa dedi: Niye ya bence kötü değil. Genişletmek için tıkla... Hocam kötü bir marka. Dandik ve kötü. Rampage gamepower falan alınmaz.
Piedraa dedi: Niye ya bence kötü değil. Genişletmek için tıkla... Hocam kötü bir marka. Dandik ve kötü. Rampage gamepower falan alınmaz.
Piedraa Centipat Katılım 4 Ağustos 2024 Mesajlar 127 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #12 Lskow dedi: Hocam kötü bir marka. Dandik ve kötü. Rampage Gamepower falan alınmaz. Genişletmek için tıkla... Kuzenimde benzer bir modeli var memnun o denedım bende kötü değildi.
Lskow dedi: Hocam kötü bir marka. Dandik ve kötü. Rampage Gamepower falan alınmaz. Genişletmek için tıkla... Kuzenimde benzer bir modeli var memnun o denedım bende kötü değildi.
Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.636 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #13 Piedraa dedi: Kuzenimde benzer bir modeli var memnun o denedım bende kötü değildi. Genişletmek için tıkla... Uzun ömürlü değil. Yay çınlama gibi problemler çıkarıyor. Yani iyi marka almak varken neden kötü alasınız ki?
Piedraa dedi: Kuzenimde benzer bir modeli var memnun o denedım bende kötü değildi. Genişletmek için tıkla... Uzun ömürlü değil. Yay çınlama gibi problemler çıkarıyor. Yani iyi marka almak varken neden kötü alasınız ki?
Piedraa Centipat Katılım 4 Ağustos 2024 Mesajlar 127 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #14 Lskow dedi: Uzun ömürlü değil. Yay çınlama gibi problemler çıkarıyor. Yani iyi marka almak varken neden kötü alasınız ki? Genişletmek için tıkla... Bu fiyat bandında baska bir şey yok ki.
Lskow dedi: Uzun ömürlü değil. Yay çınlama gibi problemler çıkarıyor. Yani iyi marka almak varken neden kötü alasınız ki? Genişletmek için tıkla... Bu fiyat bandında baska bir şey yok ki.
HyperWes Hectopat Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 382 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri RADEON RX 7900 XTX RYZEN 9 7950X3D 32 GB RAM M3 MacBook Pro Cinsiyet Erkek Meslek (TaleWorlds Entertainment) Stajyer 5 Ağustos 2024 #15 Piedraa dedi: 1000 1200 TL bütçem var. Red switch TKL klavye önerebilir misiniz? Siyah olması tercihimdir. Genişletmek için tıkla... Razer der susarım. İlla mekanik istiyosanız o fiyata Gamepower'e mahkumsunuz maalesef.
Piedraa dedi: 1000 1200 TL bütçem var. Red switch TKL klavye önerebilir misiniz? Siyah olması tercihimdir. Genişletmek için tıkla... Razer der susarım. İlla mekanik istiyosanız o fiyata Gamepower'e mahkumsunuz maalesef.
Piedraa Centipat Katılım 4 Ağustos 2024 Mesajlar 127 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #16 HyperWes dedi: Razer der susarım. İlla mekanik istiyosanız o fiyata Gamepower'e mahkumsunuz maalesef. Genişletmek için tıkla... Membran klavye almam Gamepower alacagım muhtemelen.
HyperWes dedi: Razer der susarım. İlla mekanik istiyosanız o fiyata Gamepower'e mahkumsunuz maalesef. Genişletmek için tıkla... Membran klavye almam Gamepower alacagım muhtemelen.
FozyMen Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 1.273 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer Rüsselsheim Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #17 Piedraa dedi: Membran klavye almam Gamepower alacagım muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Sakın almayın hocam 1 kuruş bile vermeyin arkadaşımda vardı aynı klavye çift basma ve çınlama oluyor.
Piedraa dedi: Membran klavye almam Gamepower alacagım muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Sakın almayın hocam 1 kuruş bile vermeyin arkadaşımda vardı aynı klavye çift basma ve çınlama oluyor.
HyperWes Hectopat Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 382 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri RADEON RX 7900 XTX RYZEN 9 7950X3D 32 GB RAM M3 MacBook Pro Cinsiyet Erkek Meslek (TaleWorlds Entertainment) Stajyer 5 Ağustos 2024 #18 Piedraa dedi: Membran klavye almam Gamepower alacagım muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Ben sizin yerinizde olsam daha fazla param olunca mekanik alırdım şu an sizin için mekanik olmayan Razer en iyi tercih.
Piedraa dedi: Membran klavye almam Gamepower alacagım muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Ben sizin yerinizde olsam daha fazla param olunca mekanik alırdım şu an sizin için mekanik olmayan Razer en iyi tercih.