Burak Karabal Megapat İndirim Avcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 11.058 Çözümler 56 14 Mart 2025 #1 Zombi köylüyü normale çevirip tekrar zombi yapıp sürekli aynı döngü ile 1 çubuğa 1 zümrüt yapıyordum önceki sürümlerde. Şimdiyse fiyatlar 1 kere dönüşmesinden sonra daha inmiyor, fixlediler mi bunu? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mart 2025
Zombi köylüyü normale çevirip tekrar zombi yapıp sürekli aynı döngü ile 1 çubuğa 1 zümrüt yapıyordum önceki sürümlerde. Şimdiyse fiyatlar 1 kere dönüşmesinden sonra daha inmiyor, fixlediler mi bunu?
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.125 Makaleler 1 Çözümler 61 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2025 #2 Evet onu sınırlandırdılar. Benim bildiğim ilk iyileştirmeden sonra daha indirim vermiyor.
Burak Karabal Megapat İndirim Avcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 11.058 Çözümler 56 14 Mart 2025 #3 YüzbaşıJohnPrice dedi: Evet onu sınırlandırdılar. Benim bildiğim ilk iyileştirmeden sonra daha indirim vermiyor. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam benim farmlar çöp oldu
YüzbaşıJohnPrice dedi: Evet onu sınırlandırdılar. Benim bildiğim ilk iyileştirmeden sonra daha indirim vermiyor. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam benim farmlar çöp oldu
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.125 Makaleler 1 Çözümler 61 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2025 #4 Burak Karabal dedi: Sağ olun hocam benim farmlar çöp oldu Genişletmek için tıkla... Gülmeyin adama emeği gitmis.
Burak Karabal dedi: Sağ olun hocam benim farmlar çöp oldu Genişletmek için tıkla... Gülmeyin adama emeği gitmis.
Burak Karabal Megapat İndirim Avcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 11.058 Çözümler 56 14 Mart 2025 #5 YüzbaşıJohnPrice dedi: Gülmeyin adama emeği gitmis. Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun hocam sağ olun.
YüzbaşıJohnPrice dedi: Gülmeyin adama emeği gitmis. Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun hocam sağ olun.