lowinyep Femtopat Katılım 9 Şubat 2025 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 05:59 #1 Hiçbir shader çalışmıyor, hangisini seçersem seçeyim yükleme ekranı gelmiyor. Tüm shaderların 1.21.6 sürümü ama hiçbiri çalışmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 09:41
Hiçbir shader çalışmıyor, hangisini seçersem seçeyim yükleme ekranı gelmiyor. Tüm shaderların 1.21.6 sürümü ama hiçbiri çalışmıyor.
Deonx Picopat Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 93 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 12:27 #2 lowinyep dedi: Eki Görüntüle 2595200 Hiçbir shader çalışmıyor, hangisini seçersem seçeyim yükleme ekranı gelmiyor. Tüm shaderların 1.21.6 sürümü ama hiçbiri çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Sodium kullanıyorsanız İris modunu da indirmeniz gerekiyor.
lowinyep dedi: Eki Görüntüle 2595200 Hiçbir shader çalışmıyor, hangisini seçersem seçeyim yükleme ekranı gelmiyor. Tüm shaderların 1.21.6 sürümü ama hiçbiri çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Sodium kullanıyorsanız İris modunu da indirmeniz gerekiyor.
lowinyep Femtopat Katılım 9 Şubat 2025 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 13:56 #3 Deonx dedi: Hocam Sodium kullanıyorsanız iris modunu da indirmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... OptiFine hocam Sodium değil. Deonx dedi: Hocam Sodium kullanıyorsanız iris modunu da indirmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Sodium kullanmaya başladım ve sorunu hallettim hocam sağ olun ama OptiFine'da neden böyle olduğunu hala bilmiyorum. Son düzenleme: Dün 14:12
Deonx dedi: Hocam Sodium kullanıyorsanız iris modunu da indirmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... OptiFine hocam Sodium değil. Deonx dedi: Hocam Sodium kullanıyorsanız iris modunu da indirmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Sodium kullanmaya başladım ve sorunu hallettim hocam sağ olun ama OptiFine'da neden böyle olduğunu hala bilmiyorum.
Deonx Picopat Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 93 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 20:26 #4 lowinyep dedi: OptiFine hocam Sodium değil. Sodium kullanmaya başladım ve sorunu hallettim hocam sağ olun ama OptiFine'da neden böyle olduğunu hala bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Kabul etmek gerekir ki OptiFine şu an kullanılacak durumda değil hocam. Yeni sürümlere destek yok vs.
lowinyep dedi: OptiFine hocam Sodium değil. Sodium kullanmaya başladım ve sorunu hallettim hocam sağ olun ama OptiFine'da neden böyle olduğunu hala bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Kabul etmek gerekir ki OptiFine şu an kullanılacak durumda değil hocam. Yeni sürümlere destek yok vs.