1.225 euro sistem tavsiyesi

Bütçe
1.225 Euro

Efe Kaplan

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Hırsız
Merhaba, Almanya'da yaşıyorum bütçem başlıkta da göründüğü gibi 1.225 euro. Güzel, temiz ve performansı bütçeye göre çok iyi olan bir sistem tavsiyesi almak istiyorum. Teşekkürler.

Hocam bilgisayarı da Almanya'dan alacağınızı düşünerek internete "Gaming PC german" yazdım ve Teknobiyotik benzeri bir site buldum. O sitede yaptığım konfigurasyon ile 1219 Euro'ya şu sistemi topladım. Fotoğrafta gördüğünüz yükseltmeleri yaparak satın almayı unutmayınız. Sonuç olarak Ryzen 5 5600X, 16 GB RAM ve RTX 3070'li bir sistem olmuş oldu.

Teşekkür ederim RTX 3070'li bir sistem olması kafama yattı değerlendireceğim.

Teşekkürler hocam aklımda.

Buyur hocam. 2. Ele kaçmadan daha yükseğini dizemezsin. Hepsini Almanya'daki güvenilir satıcılardan ve en uygunlarını seçtim.

https://amzn.eu/d/2ghg3rb
https://amzn.eu/d/fihGHOM

Teşekkürler emekleriniz için.

Değerlendireceğim dostum.

Teşekkürler emekleriniz için.

Değerlendireceğim dostum.
1-2 ay beklersen 200 euro fazlasına 4060 Ti DDR5 son teknoloji bir sistem de dizebilirsin. Avrupa'dan çok PC topladım. Piyasasını iyi bilirim. Sıfır parçalarla üstteki yazdığım mesajdan daha iyisini ve daha kalitelisini dizemezsin hocam. Samsung EVO SSD 32 GB G.Skill RAM koydum. Ryzen 5800X ve 5 yıl garantili diye Zotac ekran kartı koydum.

Aşırı oyun oynayan birisiyim ve herkesinde istediği gibi maksimum grafiklerde oynamak istiyorum özellikle de RDR 2, GTA gibi oyunları bu yüzden bekleyeceğim büyük ihtimalle.

Aşırı oyun oynayan birisiyim ve herkesinde istediği gibi maksimum grafiklerde oynamak istiyorum özellikle de RDR 2, GTA gibi oyunları bu yüzden bekleyeceğim büyük ihtimalle.
Rtx 4000 serisinde dlss 3 ile birlikte istediğin performansı alırsın hocam. Sana tavsiyem en iyi oyun deneyimini istiyorsan bütçeni 2k civarlarına çıkarıp 4070ti bir sistem dizmen. Ama 3060 ti ile arasında aşırı fark olmayabilir. O yüzden yine de beklemekte fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…