R Raven10 Femtopat Katılım 6 Ağustos 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2023 #1 Merhaba, bugün hastaneye gidip göz numaramı ölçtürdüm. 1.25 astigmat çıktı milli savunma üniversitesine engel mi? Ve daha 3-4 yılım var üniversite için milli savunmaya engel teşkil etmeden astigmat numaram düşer mi? Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ekim 2023
Merhaba, bugün hastaneye gidip göz numaramı ölçtürdüm. 1.25 astigmat çıktı milli savunma üniversitesine engel mi? Ve daha 3-4 yılım var üniversite için milli savunmaya engel teşkil etmeden astigmat numaram düşer mi? Şimdiden teşekkürler.
flying dutchman Kilopat Katılım 6 Kasım 2018 Mesajlar 321 Yer Adana Demirspor Antrenman Tesisleri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müyendizz 19 Ekim 2023 #2 Hava Kuvvetlerinde pilot olmak istemiyorsan sorun olmaz diye biliyorum. En kötü çizdirirsin.
R Raven10 Femtopat Katılım 6 Ağustos 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2023 #3 flying dutchman dedi: Hava kuvvetlerinde pilot olmak istemiyorsan sorun olmaz diye biliyorum. En kötü çizdirirsin. Genişletmek için tıkla... Hayır pilot olmak istemiyorum, kara harp veya jsga istiyorum ama sağlık konusuna pek hakim olmadığım için korkuyorum.
flying dutchman dedi: Hava kuvvetlerinde pilot olmak istemiyorsan sorun olmaz diye biliyorum. En kötü çizdirirsin. Genişletmek için tıkla... Hayır pilot olmak istemiyorum, kara harp veya jsga istiyorum ama sağlık konusuna pek hakim olmadığım için korkuyorum.