umutgokcek Hectopat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #1 Merhaba. Kara harp okuluna girmek istiyorum ama göz derecem 1.25. Acaba bu girmeme engel mi? Engelse bu durumu çaktırmadan göz ardı edebilir miyiz?
Merhaba. Kara harp okuluna girmek istiyorum ama göz derecem 1.25. Acaba bu girmeme engel mi? Engelse bu durumu çaktırmadan göz ardı edebilir miyiz?
Dushh Hectopat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 1.136 Çözümler 3 Yer İstanbul 22 Ocak 2024 #2 Doktorların insiyatifine kalmış benim arkadaş geçti ama başka bir tanıdığımı geçirmemişler bir tık torpil işi gibi.
Doktorların insiyatifine kalmış benim arkadaş geçti ama başka bir tanıdığımı geçirmemişler bir tık torpil işi gibi.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 22 Ocak 2024 #3 Toplamda 2'yi geçmemeli ve her bir göz 1'i geçmemeli diye biliyorum. @Furkan_D
Eriksen Hectopat Hoca Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 3.759 Çözümler 14 Yer Danimarka,Kopenhag 22 Ocak 2024 #4 umutgokcek dedi: Merhaba. Kara harp okuluna girmek istiyorum ama göz derecem 1.25. acaba bu girmeme engel mi? Engelse bu durumu çaktırmadan göz ardı edebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Kara harp için 1'e kadar izin var diye biliyorum fakat biraz doktora da kalmış tamam derse girersin. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ocak 2024
umutgokcek dedi: Merhaba. Kara harp okuluna girmek istiyorum ama göz derecem 1.25. acaba bu girmeme engel mi? Engelse bu durumu çaktırmadan göz ardı edebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Kara harp için 1'e kadar izin var diye biliyorum fakat biraz doktora da kalmış tamam derse girersin.
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.231 Çözümler 23 22 Ocak 2024 #5 @Şebnem Ferah dediği gibi, her iki göz toplam 2 numarayı geçmemesi gerekmektedir. Eğer numaralarınız 0.75 gibi bir numara olsa bile heyet eleyebilir, zira numaralar ilerlediği için elenme bu konuda sık yaşanıyor.
@Şebnem Ferah dediği gibi, her iki göz toplam 2 numarayı geçmemesi gerekmektedir. Eğer numaralarınız 0.75 gibi bir numara olsa bile heyet eleyebilir, zira numaralar ilerlediği için elenme bu konuda sık yaşanıyor.