1-2K arası Wireless mouse

Bütçe
1500-2000

Omeracix

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 2600/rx5500xt 8gb/16gb ram/b450 anakart
1-2K arası Wireless oyuncu faresi arıyorum bir tık göze hitap edecekde bir şey arıyorum şu an bakındıklarım arasında.

Rival 650 Wireless​

ASUS TUF Gaming m4​

Glorious Model O minus kablosuz​

Şu an Katar Pro kullanıyorum (kablolu) önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Model O'dan daha iyi bir tercih olacaktır.

SWAR50 kodu çalışıyor ise, 30-40 daha çıkarsan şunu önerebilirim;

En iyi fare yukarıdaki m3 modelidir, model o, rival 650 vs hiçbiri alınmaz o fiyatlara. İyi gibi gelebilirler lakin m3 çok daha iyi, o fareler eski ve piyasadaki fiyatını rastgele satıcılar belirliyor artık. Yurtdışında 50 dolara falan bulabileceğiniz bir fare model O.

SWAR50 kodu çalışıyor ise, 30-40 daha çıkarsan şunu önerebilirim;
Bu da bayağı iyi, xm2we vardı o fiyatlara o da iyi; diğerleri alınmaz...

En iyi fare yukarıdaki m3 modelidir, model o, rival 650 vs hiçbiri alınmaz o fiyatlara. İyi gibi gelebilirler lakin m3 çok daha iyi, o fareler eski ve piyasadaki fiyatını rastgele satıcılar belirliyor artık. Yurtdışında 50 dolara falan bulabileceğiniz bir fare model O.

Bu da bayağı iyi, xm2we vardı o fiyatlara o da iyi; diğerleri alınmaz...
Tabi ki, sırf markayız diye ürün çıkarıyorlar, alıcıları da oluyor tabi ki. Küçük markaların değeri bilinmiyor toplum tarafında, konu sahibi bir de ikinci ele açık mı, değil mi bilemediğimden ikinci el önermedim. Yoksa Lamzu Atlantis, XM2we vesaire vesaire ucuza bulunabiliyor. Onları alması çok daha iyi olurdu şahsen.

Tabii ki, sırf markayız diye ürün çıkarıyorlar, alıcıları da oluyor tabii ki. Küçük markaların değeri bilinmiyor toplum tarafında, konu sahibi bir de ikinci ele açık mı, değil mi bilemediğimden ikinci el önermedim. Yoksa Lamzu Atlantis, XM2we vesaire vesaire ucuza bulunabiliyor. Onları alması çok daha iyi olurdu şahsen.

Hocam yanlış anlamayın bu mouseler bana ofis Mouse'si gibi geliyor göze hitap edecek kısmını bu yüzden yazdım gloriustan iyidir değil mi bir de kırmızı renk mouse olursa çok hoş olur.

Hocam yanlış anlamayın bu mouseler bana ofis Mouse'si gibi geliyor göze hitap edecek kısmını bu yüzden yazdım gloriustan iyidir değil mi bir de kırmızı renk mouse olursa çok hoş olur.
o yüzden stealseries 650 yazdım

@Omeracix Aklınıza gelebilecek neredeyse her fareden misliyle iyiler. Genelleme yapmak gerekirse marka değeri olan markaların ürünleri çoğunlukla diğer alternatiflerine göre pek iyi olmaz. Zaten elinizle kapatarak kullanacağınız bir üründe görünüşe bakmak pek mantıklı değil bana göre.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı