1.2m TL SUV önerisi

Grandland yani alternatif olarak söyledim de oda dar gelir size. Yine diğer arkadaşın da söylediği gibi Tucson geçer akçe piyasada yakıtı fazla ama oda bize uyar dediniz. LPG kitli güzel olur ama bence uzak durmayın çok pahalı profesyonel kitler oluyor o arabaya zaten.

Tucson gibi bi arabaya tüp takmak saçma geliyor bana. 180 beygir arabaya tüp takmak nedir? 4X4 tabiri caizse köpek gibi gidiyor.

Teşekkürler. Sizce 2016 modele düşüp xtrail alınır mı? 120k km de 1.150.000TL otomatik benzinli Platinium premium paket tramersiz.

Tucson gibi bir arabaya tüp takmak saçma geliyor bana. 180 beygir arabaya tüp takmak nedir? 4x4 tabiri caizse köpek gibi gidiyor.

Bizde o şekilde düşünüyoruz. Uzun zamandır tüp kullanmıyoruz.

Opel'in SUV'larından kesinlikle uzak durunuz.

Ne önerirsiniz?

Tucson gibi bi arabaya tüp takmak saçma geliyor bana. 180 beygir arabaya tüp takmak nedir? 4X4 tabiri caizse köpek gibi gidiyor.
Hocam gidiyor da Türkiye de yaşıyoruz benzin 45 mi olacak 50 mi olacak belli değil yakıtı yüksek bir araç size anlatmama gerek yok zaten. Haa LPG fiyatları da çok artar benzine yaklaşır iş değişir ama LPG li de çok memnun olan bir yakınım var. Performanslı bir araba sonuçta SUV biliyorsunuz çok yüksek süratlara çıkmak viraja falan girmekte çok mantıklı değil bence. Az yaksa fena mı olur.

Teşekkürler. Sizce 2016 modele düşüp xtrail alınır mı? 120k km de 1.150.000TL otomatik benzinli Platinium premium paket tramersiz.
2016 Benzinli X-Trail yok hocam, yanlışınız olmalı. 2016da sadece 1.6 dizel var.
Ne önerirsiniz?
İlk mesajımda uzun uzun yazdım aslında ama sanırım gözünüzden kaçtı. Benim tavsiyem Tucson’dan yana. Sportage’den daha iyi yol tutuyor. Yol tutuşu dışında hemen hemen aynı araçlar. Tucson biraz daha yakışıklı. Benim tavsiyem odur.

Opel SUV’larından daima uzak durunuz.

Evet yanlış yazmışım dizel araç. O sırada Sportage bakıyordum karışmış. Evet diğer mesaj gözümden kaçmış.

Teşekkürler. Artık bölgeye ve durumlarına göre Tucson ve Sportage bakacağız. Boyasız diye gidiyoruz adam ilana yazmadım ana şurada şu var burada bu var diye arabadan soğutuyor, bakalım.

Az yaksa elbette iyi olur ancak yazık olur arabaya. Zaten LPG taktırmak dünyanın parası olduğu için pek bi karı da olmuyor.

Ayrıca hızlı gitme konusunda yanılıyorsunuz hocam. 200-210 300km yol yaptım Tucson ile. Yeri geldi viraja da sert girdim ancak yeni araçlar eskisi gibi değil oturaklı gidiyor.

Kesinlikle katılıyorum. İstanbul -Trabzon yolunda Sportage le 190-195 gittik aracta savurma vs olmadı.

Hocam daha 1 hafta önce 2017 model hatasız boyasız 90 binde tertemiz bir 1.6 T-GDI Tucson sattım. Denk gelse idi size satmayı isterdim.

Araç alırken dikkat edin. Almaya gitmeden önce arabayı görüntülü arayıp görün. Satıcıdan varsa eksper raporunu kesinlikle isteyin. Her şeyini detaylıca sorun. Gerekirse dışından geldiğiniz ve bilmediğiniz bi şey olduğu durumda satıcıdan masraflarınızı karşılamasını talep edin. Araba piyasası çok derin, yalancı dolu aman ha dikkat edin.

Tamamdır, tekrardan çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…