1-3 bin TL bütçe sağlam mouse önerisi

Caitlami

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
XFX 6750XT -- İ5 13600K -- MSİ Z790
Endgame XM1 mouse kullanıyordum, bozuldu garantisine yollayacağım fakat geri dönüş olacağını düşünmüyorum. Bu süreç içinde yeni mouselar bakacağım önerileri takip edip indirime düşerse almayı düşünüyorum. Önerileri bekliyorum.

Hocam ATK blazing sky F1 ya da X1 serisi önerebilirim. Bu seride çok büyük bir avantajımız var. İlk 3000 siparişe özel 8K Hz destekleyen dongleyle beraber geliyor.

Eğer eliniz 18 Cm'den küçükse ve claw ya da hybrid tutuşunuz varsa F1, eliniz 18 Cm'den büyükse ve palm grip tutuyorsanız X1 modeli sizin için doğru tercih olacaktır. Ben iki modelinde Pro versiyonunu öneririm.

F1 serisi Logitech G PRO Superlight 2 ile benzer, X1 serisi ise Razer Viper V3 Pro ile benzer.

Son düzenleme:

Yaklaşık 5 aydır logitech g502x modelini kullanıyorum çok memnunum.İndirime girerse almayı düşünebilirsin

ATK Blazing Sky X1 Pro Max modelini öneririm.

Z1 X1 farkı nedir ben clawa yakın tutuyorum bira daha düz

Hocam mesajımı düzenledim ona bakarsanız yardımcı olacaktır.

Hocam f1 tercihim olacka muhtemelen ama şu (dangıl) mı ne dediniz nerden alırsam geliyor ve ne işe yarıyor 8 k olması açıklarsanız çok iyi olur.
Siyah mı Beyaz mı sizce ?

Son düzenleme:
Wraith'ten almanız gerekiyor. Monitörlerdeki hz gibi düşünebilirsiniz. Daha hızlı. Zevkinizi bilmiyorum ama benim tercihim beyaz olurdu. Sisteminizin geneline bakarak seçmeniz daha doğru olacaktır.

Wraith'ten almanız gerekiyor. Monitörlerdeki hz gibi düşünebilirsiniz. Daha hızlı. Zevkinizi bilmiyorum ama benim tercihim beyaz olurdu. Sisteminizin geneline bakarak seçmeniz daha doğru olacaktır.
Hocam son bir soru olarak birde z1 var o nasıl biliyor musunuz 500m a sanırım o fikrinizi almak istedim.

şu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…