1.3 milyon TL civarı araç önerisi

bymfw4

Hectopat
Yer
Bayerische Motoren Werke AG
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: NVIDIA Geforce GTX 1650 Ti M ---- İşlemci: AMD Ryzen 5 4600H ---- RAM: 16 GB ---- Kulaklık: Razer Blackshark V2 ---- Mouse: VXE Dragonfly R1 Pro ---- Gamepad: 8BitDo Ultimate 2.4G Hall Effect
Merhaba. Dayım araba bakıyor. Elinde KIA Stonic 1.4 2022 model var. Arabadan gayet memnun fakat yokuşlarda motorun bağırmasından çok rahatsız ve satmak istiyor. Onu satıp üstüne bir miktar koyup yaklaşık 1.3 milyon TL'ye araba bakıyor. Sedan, SUV olarak önceliği yok; fark etmez diyor. Aklında Honda Civic var fakat o da çok yol sesi aldığından tereddütlü biraz, nasıl sizce bu bütçe için? 1.3 milyon TL civarı bütçe için önerileriniz nelerdir? 3 kişilik aileler, genelde şehir içi kullanıyor, arada sırada uzun yol da yapıyor.

Bu fiyata çok araba var kriterleri neler?
Yani çok fazla bir kriter söylemedi bana. Elindeki Stonic'i satma nedeni yokuşta bağırıp zorlanması olduğu için güçlü olması ve bu tarz bağırma yaşanmaması önemli mesela. Bunun dışında yakıt tüketiminin fazla olmaması olabilir. Otomatik vites olmalı bir de.

Özellik bakımından daha dolu bir araba daha iyi olur.

Yani çok fazla bir kriter söylemedi bana. Elindeki Stonic'i satma nedeni yokuşta bağırıp zorlanması olduğu için güçlü olması ve bu tarz bağırma yaşanmaması önemli mesela.
Artı olarak yol sesi almaması da önemli sanırım. 1.8 Corolla desem o da yol sesi alıyor. Bu fiyata megan, wag grubu arabaları ve focus bakardım ben.

Özellik bakımından daha dolu bir araba daha iyi olur.
Ben bu fiyata passat, az daha yeni olsun derseniz jetta bakardım açıkçası.

Yani bu fiyata ne kadar yeni ve özelliği fazla olursa o kadar iyi. Motorun güçlü olması da önemli tabii.
Bu arada hasar kaydı fazla olan ve değişen parça içeren araba tercih etmez. KM'si de fazla olmaması önemli cidden.

Hocam Corolla ölür ama bozulmaz.

Artı olarak yol sesi almaması da önemli sanırım. 1.8 Corolla desem o da yol sesi alıyor.
Yani işte ondan emin değil dediğim gibi, tereddütlü. Çok rahatsız edip etmeyeceğini, ne derecede etkileyeceğini tam kestiremiyor.

Hocam Corolla ölür ama bozulmaz.
Yol sesi mevzusu çok mu rahatsız edici sizce? Uzun yolda hızlı kullanan birisi kendisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…