1.3 milyon TL civarı araç önerisi

Hocam bizzat kullanıyorum hiç böyle bir rahatsızlığım olmadı ilk defa duydum, 2020 model Corolla 1.6 var.

Açıkçası kendisine bağlı birde. Ben torosa biniyorum sestende rahatsız olmuyorum. Deneme sürüşüne çıkmanızı öneririm.

Corolla alınırsa 1.8 Hybrid mi tercih edilmeli peki?
1.3 milyona tabii 1.8 seçilmeli. Milyon civarında alacaksa 1.6 alınabilinir. Onun dışında 1.5ten uzak durun bir şeye yaramaz.

Açıkçası kendisine bağlı birde. Ben torosa biniyorum sestende rahatsız olmuyorum. Deneme sürüşüne çıkmanızı öneririm.
Ben de öyle söyledim. Akılda belli bir fikir oluşması açısından Civic ve Corolla için bir test sürüşü yapılmalı gibi.

Hocam siz Civic ve Corolla diyorsunuz da o araçlar stonicten fazla bağırıyor farkındasınız değil mi? Şu an halihazırda 2018 Honda Civic otomatik kullanıyorum ve yokuşta bağırmama gibi bir şansı yok çünkü CVT denen sonsuz oranlı şanzımanı kullanıyorlar, Civic ve Corolla da atmosferik motora sahip olduğu için haliyle şanzıman devri sona dayıyor ve bağırarak gidiyor. Zaten siz araç bağırdığı için şikayetciyseniz CVT şanzıman kullanan araçları almamanızı şiddetle tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Km'si az, Değişeni ve boyası hiç ya da az olan, performansı iyi araç arıyorsa belirtilen bütçede ya 1.6 Multijet Lounge paket Egea ya da 1.3TCe Megane önerebilirim.

Motor sesi kriterine gelecek olursak Motor sesini anca E segmentte kolay kolay duyamaz. Onun içinde bu bütçede C7 kasa A6, F10 kasa BMW gibi araçlar öneririz fakat hem km hem de tramer dolayısı ile yakınınızın tercih edeceği bir araç olmayacaktır.
Passat önerileri var fakat 1.6 Passat bence piyasanın elinde bu kadar artmasa inanın o paralar edecek bir araç değil.

Hocam bizzat kullanıyorum hiç böyle bir rahatsızlığım olmadı ilk defa duydum, 2020 model Corolla 1.6 var.

Aslında Corolla'nın son kasası pek önerim arasında değil ama yine de 1.6 olan model 1.5 motorlu modelden daha iyidir. Ses alma sorunu kısmen var.

Son düzenleme:
Öneriniz ne olur peki?

Yani hocam direkt motor sesindense yokuşta bağırması rahatsız olduğu şey. Dedemde de piyasası 1.500 civarı olan Skoda Kamiq var yokuşta pek bağırmıyor örneğin. 1.300 civarında pek bağırmayacak hangi arabalar var?

Megane 1.3 tce, ne kadar kendime alacak olsam almayacağım bir araç olsa da passat ve 1.4tsi seat ateca alınabilir, ilk aklıma gelenler bunlar oldu ama genel olarak turbolu ve cvt şanzıman olmayan çoğu araç ses olarak tatmin eder diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…