1.3 milyon TL'ye araba önerisi

Giga.Chad

Decapat
Yaklaşık olarak bütçem bu ve hızlı bir şekilde araç almam gerek önerilerinizi bekliyorum. En fazla 2-3 yaşlarında ve düşük km olmalı.

Volkswagen t-cross ya da sıfır Egea alabilirsiniz ya da Corolla.

Yaklaşık olarak bütçem bu ve hızlı bir şekilde araç almam gerek önerilerinizi bekliyorum. En fazla 2-3 yaşlarında ve düşük km olmalı.

Honda Civic gördüm ilanda 1.295.000TL. Güzel araba en azından Japon kafan rahat olur lakin HP125 hız istediğin için sana uygun olmayabilir ama değerlendirmende fayda var.

23 Octavia'da olabilir Skoda zaten çok güzel bir marka bence.

Honda Civic gördüm ilanda 1.295.000TL. Güzel araba en azından Japon kafan rahat olur lakin HP125 hız istediğin için sana uygun olmayabilir ama değerlendirmende fayda var.
Bahsettiğiniz LPG'li olan versiyon mu?
23 Octavia'da olabilir Skoda zaten çok güzel bir marka bence.
23 Octavia bu fiyatlara gelmez bence.
Hybrid olması güzel ama Toyota performans bakımından yeterli değil gibi.

Octavia araştırayım biraz. Peki 1.3 Tce 2023 Megane İcon nasıldır? Ayrıca Peugeot tarafında sıfır 308 Allure var üstelik kredi kampanyası da var sanırım.

Octavia araştırayım biraz. Peki 1.3 TCe 2023 Megane icon nasıldır? Ayrıca Peugeot tarafında sıfır 308 allure var üstelik kredi kampanyası da var sanırım.

Megane'nin çamurluklari plastik Mali çok kaliteli değil, Peugeot iyi ama bayağı kişinin direksiyon dizine carpiyor tam donduremiyor haberin olsun yoksa iyi araba senin kararına kalmış.

Bahsettiğiniz LPG'li olan versiyon mu?

23 Octavia bu fiyatlara gelmez bence.

Hybrid olması güzel ama Toyota performans bakımından yeterli değil gibi.

Evet genellikle şehir içinde kullandığınızı varsayıp attım uzun yol yapıyorsanız ve hız yapıyorsanız hız dediğim 110-120 üstü pek almaya gerek yok kullanıcılardan dinledim aman aman fark olmuyor fiyat farkına değmez.

Tabii ki, bu fiyatlara 0'ini alamazsınız ama 2. el https://shbd.io/s/tUHYrCzZ bir de buna bakın.

Araç ağır hasar kayıtlı airbag açmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…