1.3 milyon TL'ye SUV araba önerisi

CraniaxNE

Kilopat
Arkadaşlar 1.3 milyon gibi bir bütçem var. Otomatik SUV bir araba istiyorum. 2019 model ve sonrası istiyorum.
Özellik olarak:
-Cam tavanlı.
-Kablosuz CarPlay.
-Konfor
-Dolu opsiyonlu paket.
-Adaptif Cruise Control
-Görece hızlı (10 saniye altında 0-100 gibi)
-Anahtarsız giriş ve çalıştırma şart değil ama olması daha iyi.

Aklımda T-Roc, Kamiq, 3008, 2008 var. Önerileriniz ne olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 1.3 milyon gibi bir bütçem var. Otomatik SUV bir araba istiyorum. 2019 model ve sonrası istiyorum.
Özellik olarak:
-Cam tavanlı.
-Kablosuz CarPlay.
-Konfor
-Dolu opsiyonlu paket.
-Adaptif Cruise Control

Aklımda T-Roc, Kamiq, 3008, 2008 var. Önerileriniz ne olur?
T-Roc, arazi odakli kullanim olacaksa Duster Journey 1.3tce.

Arazi odaklı değil. Annem de kullanacağı için SUV bakıyoruz. Başka öneriniz var mıdır ya da T-Roc için donanım paketi ne tercih etmeliyim?
1.5 TSI 2022 style paket ya da 1.5 TSI 2019-2021 arası highline paket alabiliyoruz. Style paket cam tavan yok ama yeni model.

Arazi odaklı değil. Annem de kullanacağı için SUV bakıyoruz. Başka öneriniz var mıdır ya da T-Roc için donanım paketi ne tercih etmeliyim?
1.5 TSI 2022 style paket ya da 1.5 TSI 2019-2021 arası highline paket alabiliyoruz. Style paket cam tavan yok ama yeni model.
Paket ayrintilarini tam bilmiyorum fakat dediginiz araclara gore daha premium hissettiren bir arac, konfor konusundan da mukemmel konforlu diyemem ama bence yeterli.

Daha yeni bir arac istiyorsaniz ikinci el sifira yakin Tiggo7 Pro veya Omoda 5 bakabilirsiniz, Tiggo7 gayet konforlu ve kullanan tanidigim memnun.

Özellik olarak:
-Cam tavanlı.
-Kablosuz CarPlay.
-Konfor
-Dolu opsiyonlu paket.
-Adaptif cruise Control.

Aklımda T-Roc, kamiq, 3008, 2008 var. Önerileriniz ne olur?

Temiz 1.5 blue hdi 2008 bulursanız güzel olur kronik bir arızasıda yoktu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı