1.3 Multijet vs 1.4 Egea

Bilgisayaryorum

Hectopat
Arkadaşlar şehir içi işe git gel yapmak, haftada bir 200 kilometre uzun yol ve hafta sonları köye git gel yapmak için kullanıyorum arabamı. Şehir içi 1.4 iyi deniyor ama köy yolum biraz rampalı. Sizin öneriniz hangisi olur? 500 - 600 bin arası bütçe ile hangisinin temizini bulabilirim?

Tabiki 1.3 multijet kasaya yeterli tork vs vs 1.4 hem kasaya yetersiz hemde benzin gerekesiz bir model şahin - Doğan gibi düşün 1.3 doğan 1.4 şahin 1.4 olan hem çekmiyor hemde sorunlu 1.3 mj al keyfine bak

Bulabilir iseniz 1.5 dizel symbol önerebilirim. Ama 1.4 Egea yerine tabii ki 1.3 dizel tercih edilir.

bu fiyat aralığında başınızı ağrıtmayacak yeni modelli ortalama kilometre de 301 c elysee bulabilirsiniz 1.5 Motor 6 vites üzmez

1.3 multijetten gayet memnunum. Genelde şehir içi kullanıyorum, uzun yolda da bir sıkıntısını görmedim. Hem yakıt tüketimi hem de performans bakımından iyi idare eder.

1.4 fire Egea'ların garip bir kronik yağ yakma-azaltma sorunu var kimisi yağ soğutucusu olmadığından diyor kimi segmanlardan diyor. 1.3 Multijet hem parça hem de masraf olarak en güzel motorlardan birisi. Canına okumadığınız sürece iyi yol götürür ama canına okursanız kısa sürede yağ yakmaya başlar.

İkisi de tat vermez ama illa bu ikisinden birisi olacaksa 1.3 olanı seçmeni tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…