1.300 TL civarı klavye önerisi

Squayse

Femtopat
Daha fazla  

Arkadaşlar, selamlar. Klavye almayı düşünüyorum, kafamda bunlar var. Bunlardan hangisini almalıyım, sıralama yaparsanız sevinirim. Yani 1 Havit kesinlikle, 2-3-4 diye sıralar mısınız bu klavyeleri ve bu fiyat bandında başka klavye önerir misiniz? Yani benim için gerekli olanlar: RGB veya Rainbow fark etmez, red switch, %60 ile TKL arası klavyeler. Yani %60 bayağı küçük oluyor, TKL üstü de bayağı büyük. TKL olur, %60 olmaz, arası da olur. Yani bu fiyat bandında başka alınabilecek klavyeler de var mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu markayı bilmiyorum hiç de duymadım ayrıyeten bütçemi geçiyor ve site bilinmedik bilemiyorum
Site güvenilir hocam beşiktaşın resmi ekipman sponsorları Anasayfa - Beşiktaş Esports formalarda reklamlarını görebilirsin yakında takip ettiğim bir site machenike markasının distribütörü. Bu ürünü en çok satan klavyelerinden biri almak istersen 200tl indirim koduda mevcut bjk200 yazarak tüm machenike ürünlerinde kullanabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…