1.300 TL'ye mouse önerisi

Bütçe
1300

pervical

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Rog Strix G15 (2022), Ryzen 7 6800HS & RTX3060
Meslek
Bilgisayar Müh. Öğrencisi
Arkadaşlar Maks 1300 TL olacak şekilde mouse önerileriniz var mıdır? Ben bu aşağıdaki 3 model arasında kaldım:

Furylevel Z1.

Dareu A950 Pro.

Attack Shark X3.

HyperX PulseFire Haste de almak isterdim ama kablosuz ve hafif olmasını istiyorum. Şu an G305 kullanıyorum ve yoruyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam teknik özellikleri aralarında en iyisi Dareu A950 Pro kronik sorunları var mı bilmiyorum fakat bende bu fiyatlarda furylevel Z1 alacaktım fakat Dareu'nun MCU'su daha iyi kronik sorunu var mı diye araştırıp alın bence X3 veya Z1 arasında kalırsanız Z1'i alın X3 kronik sorunlu bir ürün ama sensörleri ve mcuları aynı bataryası Z1'in çok daha iyi.

hocam X3' ün kronik problemlerinin bir güncelleme ile çözüldüğü söyleniyordu forumda. Z1' in bir kronik sorunu var mı?

Hocam X3'ün kronik problemlerinin bir güncelleme ile çözüldüğü söyleniyordu forumda. Z1'in bir kronik sorunu var mı?

Gözünüz kapalı Daeru'yu alın Nordic sensörlü fareler en ucuz 1600-2000'den başlıyor Z1'e falan bakmayın bile.

Gözünüz kapalı Daeru'yu alın nordic sensörlü fareler en ucuz 1600-2000'den başlıyor Z1'e falan bakmayın bile.

Hocam nedense bayağıdır takip ediyorum fare öneri başlıkların, kimse Dareu'dan bahsetmemişti bile. Varsa yoksa M800 Pro, PulseFire Haste veya X3. o yüzden işgillendim Dareu'da fark etmediğim bir şey mi var diye.

Hocam nedense bayağıdır takip ediyorum fare öneri başlıkların, kimse Dareu'dan bahsetmemişti bile. Varsa yoksa M800 Pro, PulseFire Haste veya X3. o yüzden işgillendim Dareu'da fark etmediğim bir şey mi var diye.

Şöyle söyleyeyim satıcısını kimse beğenmiyor ve Türkiye pazarında çok tanınmamış bir marka bende sizden duydum inceledim biraz herkes malzeme kalitesini vs. çok beğenmiş bence alınabilir gerçekten teknolojisi öbürlerinden çok daha iyi yanında grip tape + cam skatez geliyor yani ben farem satılınca direk almayı düşünüyorum.

Bir süredir Z1 almayı düşünüyordum fakat mcu'su kronik dedikleri için çekiniyordum. Bu konudan gördüm bu fareyi ve biraz daha araştırma yapacağım ama galiba bu fiyat aralığında en iyisi bu. Z1in mcu'su dışında eleştirilecek bir yeri yoktu, bu fare o eksiği de kapatmış.

Evet bende bu mouseyi almayı düşünüyorum.

Evet bende bu mouseyi almayı düşünüyorum.
Hocam bir incelerseniz faydalı olabilir.

Biliyorum fakat Dareu'nun fareleri direk yurt dışından geliyor connectgame üzerinden sorun yaşayan hiç olmamış mouselarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…