1.300 TL'ye SATA SSD önerisi

BestOfFadeleS

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarımda M.2 kullanıyorum ve fazladan M.2 slotum yok o yüzden SSD'ye ihtiyacım var içine oyun yükleyeceğim. Önerileriniz nelerdir? 2. el de olabilir en fazla 1300 çıkar 1 tık üstü bile fazladan para çıkaramam. HDD olmamalı.

Dönüştürücü ile de M.2 kullanabilirsiniz SATA'dan daha iyi performans verir ama yine sınırlı olur ileride anakart yükseltmesi yaparsanız işinize yarayabilir ama yine de sizin kararınız tabii ki.
Dediğim şeyi bir arkadaşıma yaptım gerçekten de SATA kullanmaktansa yapılabilecek bir şey ama anakartınızın bunu destekleyip desteklemediğini kontrol etmeniz lazım.

Dönüştürücü ile de M.2 kullanabilirsiniz SATA'dan daha iyi performans verir ama yine sınırlı olur ileride anakart yükseltmesi yaparsanız işinize yarayabilir ama yine de sizin kararınız tabii ki.
Dediğim şeyi bir arkadaşıma yaptım gerçekten de SATA kullanmaktansa yapılabilecek bir şey ama anakartınızın bunu destekleyip desteklemediğini kontrol etmeniz lazım.

Hiçbir katkısı olmaz dönüştürücü ile M.2 kullanmanın.

ASUS Prime B450M K anakart kullanıyorum, su anda kullandıgım 500GB M.2 SSD 1.000 TL civarinda eğer dediğiniz şey doğru ve performans kaybı vermiyorsa (SSD bakımından değil sistem olarak) önerileriniz nedir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı