+1 (307) ile başlayan telefon numarası

467838

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Türkiye, Konya
Merhaba arkadaşlar, daha 4 dakika önce bu numara ile başlayan biri, " merhaba, ben CIA departmanından şu kişiyim." diye mesaj attı. Sonra ise, "iyi günler öncelikle... Bey" deyip gerçek ismimi yazdı. Gerçek ismim WhatsApp'ta yazıyordu. Bu numara kimdir? Bugün forumda 60'la başlayan numaradan şikayetçi olan birini görmüştüm. Cevaplarınızı bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar, daha 4 dakika önce bu numara ile başlayan biri, " merhaba, ben CIA departmanından şu kişiyim." diye mesaj attı. Sonra ise, "iyi günler öncelikle... Bey" deyip gerçek ismimi yazdı. Gerçek ismim WhatsApp'ta yazıyordu. Bu numara kimdir? Bugün forumda 60'la başlayan numaradan şikayetçi olan birini görmüştüm. Cevaplarınızı bekliyorum.

Programla yapılabiliyor o Türk'tür büyük ihtimalle.

Büyük ihtimalle bir dolandırıcı veya arkadaşın, numara Kuzey Amerika'dan ama bazı sitelerde çok ucuza numara kiralayabiliyorsun hatta bazen ücretsiz. Korkmana gerek yok.

Korkmana gerek yok numaranı getcontact benzeri bir rehber uygulaması ile sorgulatıp adını öğrenmiş sonrada fake no alıp yazmış o numaraları (hangi kodu istiyorsan ona göre) herhangi bir siteden 1-3TL karşılığında alabiliyorlar sadece WhatsApp ya da Telegram'da çalışan numaralar yani.

Büyük ihtimalle bir dolandırıcı veya arkadaşın, numara Kuzey Amerika'dan ama bazı sitelerde çok ucuza numara kiralayabiliyorsun hatta bazen ücretsiz. Korkmana gerek yok.
Evet bence de öyle görünüyor. Fake birisi zaten CIA seni Whatsapp'tan telefonun ile iletişime geçecek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı