O fiyata varmi ki? Ben 100TL aşağı Ultimate C almıştım vay be. Linki atin eger doğru urunse kesinlikle alinir.Vergi ile birlikte yaklaşık 1.350TL tutuyor. Tahmini 2-3 haftada teslim sanırım, geç gelsin sağlam gelsin şahsen. Alınır mı?
8BitDo Ultimate Bluetooth (charging dock)
Vergi ile birlikte yaklaşık 1.350TL tutuyor. Tahmini 2-3 haftada teslim sanırım, geç gelsin sağlam gelsin şahsen. Alınır mı?
8BitDo Ultimate Bluetooth (charging dock)
O fiyata varmi ki? Ben 100TL aşağı Ultimate C almıştım vay be. Linki atin eger doğru urunse kesinlikle alinir.
Link bırakın, eğer öyle ise direk ben alırım. Ama tahminimce C modelidir.
Vay be. Bence alin en kotu iade edersiniz. Guzel fiyat.![]()
8Bitdo Ultimate 2.4g Draadloze Controller ALPS Joystick Schakelaar Controller voor PC Stoom Deck en iPhone Android TV - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
![]()
8Bitdo Ultimate 2.4g Draadloze Controller ALPS Joystick Schakelaar Controller voor PC Stoom Deck en iPhone Android TV - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Hall efect olan versiyonda kutunun sol alt köşesinde hall efect olduğu gösterilmiyor mu? Ben mi yanlış biliyorum. Yorumlara baktım kutuda herhangi bir hall efect yazısı göremedim. Bilgili birisi vardır belki.Bu half effect versiyonu bir de sanırım. Çünkü Nintendo tuş dizilimi değil ve tuşları renkli. Mor olsa direk alacaktım. Xbox tuş dizilimi olması iyi. @382019 hocam siz ne düşünüyorsunuz?
Hall efect olan versiyonda kutunun sol alt köşesinde hall efect olduğu gösterilmiyor mu? Ben mi yanlış biliyorum. Yorumlara baktım kutuda herhangi bir hall efect yazısı göremedim. Bilgili birisi vardır belki.
Sizce Hall efect için 2 bin TL üstüne çıkmalı mıyım yoksa başka bir kontrolcü mü düşünmeliyim? Önerdiğiniz bir kontrolcü varsa da sevinirim.
Sizce hall efect için 2 bin TL üstüne çıkmalı mıyım yoksa başka bir kontrolcü mü düşünmeliyim? Önerdiğiniz bir kontrolcü varsa da sevinirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.