D Dies Irae Femtopat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Sistem Özellikleri Processor: AMD Ryzen 5500U with Radeon Graphics RAM: 16.0 GB Windows Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2024 #101 Silco dedi: Daha önce gönderdikleri kimlik maili'ne yanıt vermiştim kabul ettiler mi acaba? Genişletmek için tıkla... Bana da kimlik maili geldi bugün. Ona ek olarak belirtmişler sipariş olayını da herhalde yeni gelecek siparişlere mahsustur o olay.
Silco dedi: Daha önce gönderdikleri kimlik maili'ne yanıt vermiştim kabul ettiler mi acaba? Genişletmek için tıkla... Bana da kimlik maili geldi bugün. Ona ek olarak belirtmişler sipariş olayını da herhalde yeni gelecek siparişlere mahsustur o olay.
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2024 #102 yakupadam23 dedi: Hocam bende şu an sipariş etmeye çalışıyordum ama hata veriyor zaten Eki Görüntüle 2089561 Genişletmek için tıkla... Hocam o adrese gönderim yapılamıyor diyor, Türkiye'den alımlara kapatmışlar mı acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ocak 2024
yakupadam23 dedi: Hocam bende şu an sipariş etmeye çalışıyordum ama hata veriyor zaten Eki Görüntüle 2089561 Genişletmek için tıkla... Hocam o adrese gönderim yapılamıyor diyor, Türkiye'den alımlara kapatmışlar mı acaba?
G ginowhis Hectopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 1.226 Çözümler 4 Yer Bolu 19 Ocak 2024 #103 Yun Express ile Aras Kargo getiriyor haberiniz olsun. Ben sorunsuz teslim aldım.
D Dies Irae Femtopat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Sistem Özellikleri Processor: AMD Ryzen 5500U with Radeon Graphics RAM: 16.0 GB Windows Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2024 #104 ginowhis dedi: Yun Express ile Aras Kargo getiriyor haberiniz olsun. Ben sorunsuz teslim aldım. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun güle güle kullanın. İstediğiniz renk ve switch ile mi geldi hocam?
ginowhis dedi: Yun Express ile Aras Kargo getiriyor haberiniz olsun. Ben sorunsuz teslim aldım. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun güle güle kullanın. İstediğiniz renk ve switch ile mi geldi hocam?
floscy Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 314 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2024 #105 Ben bunlara dediğiniz markalar ile kargolayıın demiştim onlar da tamam onlardan biriyle göndereceğiz demişlerdi bugün kargoya vermişler kargoya verdikleri firma posteitaliane sıkıntı olur mu?
Ben bunlara dediğiniz markalar ile kargolayıın demiştim onlar da tamam onlardan biriyle göndereceğiz demişlerdi bugün kargoya vermişler kargoya verdikleri firma posteitaliane sıkıntı olur mu?
G ginowhis Hectopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 1.226 Çözümler 4 Yer Bolu 19 Ocak 2024 #106 Dies Irae dedi: Hayırlı olsun güle güle kullanın. İstediğiniz renk ve Switch ile mi geldi hocam? Genişletmek için tıkla... Kırmızı istedim mor renk geldi Switch doğru gönderdiler
Dies Irae dedi: Hayırlı olsun güle güle kullanın. İstediğiniz renk ve Switch ile mi geldi hocam? Genişletmek için tıkla... Kırmızı istedim mor renk geldi Switch doğru gönderdiler
üzgünduşbaşlığı Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 521 Çözümler 1 19 Ocak 2024 #107 Stoklar geri gelmiş bir tane de ben çözeyim kendime adam AK680'in stokları 15'inde gelecek dedi şimdi de 30'una erteledi.
Stoklar geri gelmiş bir tane de ben çözeyim kendime adam AK680'in stokları 15'inde gelecek dedi şimdi de 30'una erteledi.
Ş Şahino Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 633 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2024 #108 üzgünduşbaşlığı dedi: Stoklar geri gelmiş bir tane de ben çözeyim kendime adam AK680'in stokları 15'inde gelecek dedi şimdi de 30'una erteledi. Genişletmek için tıkla... TR satışı kapalı alamassiniz.
üzgünduşbaşlığı dedi: Stoklar geri gelmiş bir tane de ben çözeyim kendime adam AK680'in stokları 15'inde gelecek dedi şimdi de 30'una erteledi. Genişletmek için tıkla... TR satışı kapalı alamassiniz.
üzgünduşbaşlığı Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 521 Çözümler 1 19 Ocak 2024 #109 Şahino dedi: TR satışı kapalı alamassiniz. Genişletmek için tıkla... Adresi önceden girmiştim denemeye değer mi sizce?
Şahino dedi: TR satışı kapalı alamassiniz. Genişletmek için tıkla... Adresi önceden girmiştim denemeye değer mi sizce?
Ş Şahino Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 633 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2024 #110 üzgünduşbaşlığı dedi: Adresi önceden girmiştim denemeye değer mi sizce? Genişletmek için tıkla... Deneyin bi şey kaybetmezsiniz.
üzgünduşbaşlığı dedi: Adresi önceden girmiştim denemeye değer mi sizce? Genişletmek için tıkla... Deneyin bi şey kaybetmezsiniz.