Dediğim gibi bayağı tok burada tiz çıkmış çok güzel sesi ama gerçekten ve gayet kaliteli ağırlık açısından klavye bayağı ağır belli ediyor kendini onu da söyleyim
10 Yıl boyunca bimden aldığım 40 liralık klavyeyi kullanıyorum ilk defa bir mekaniğe aşık oldum geçmek istedim onda da Türkiye'ye satışı kapanmış yok mu bunu almama yardım edecek bir arkadaş
10 Yıl boyunda BİM'den aldığım 40 liralık klavyeyi kullanıyorum ilk defa bir mekaniğe aşık oldum geçmek istedim onda da Türkiye'ye satışı kapanmış yok mu bunu almama yardım edecek bir arkadaş
Hocam kampanyadan ziyade indirim kodu oluyor bu konu başlığında olduğu gibi onunla indirimle alabilirsin öyle Türkiye'ye özel yok biliyorum bunun gibi klavyeler Amazon'da var ama aşırı pahalıdan satılıyor
10 Yıl boyunca bimden aldığım 40 liralık klavyeyi kullanıyorum ilk defa bir mekaniğe aşık oldum geçmek istedim onda da Türkiye'ye satışı kapanmış yok mu bunu almama yardım edecek bir arkadaş
Aliexpressten bakabilirsiniz aynı ürünler orada da oluyor, yeni konu açıp bütçenizi belirtirseniz yardımcı olabiliriz. Gmk67/87 modelleri şu an indirimde Aliexpresste.