Elektronik ₺1, 369 - Ajazz AK820 Pro (ekran + knob, Wireless) [45 Dolar]

Hocam anca bu kadar oldu telefon hoparlöründen sesi böyle alıyor ama daha tok diyebilirim
Kaliteli değil kusura bakmayın

Hocam anca bu kadar oldu telefon hoparlöründen sesi böyle alıyor ama daha tok diyebilirim
hocam yükleme işini nasıl yapıyoruz yükleyemedim

Bir platforma yükleyip buraya link de atabilirsiniz.

hocam yükleme işini nasıl yapıyoruz yükleyemedim

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam buyurun olduk kadar çektim kusuruma bakmayın

daha tok olarak çıkıyor sesi videoda daha tiz göstermiş bilginiz olsun

Dediğim gibi bayağı tok burada tiz çıkmış çok güzel sesi ama gerçekten ve gayet kaliteli ağırlık açısından klavye bayağı ağır belli ediyor kendini onu da söyleyim

Switch sesleri güzelmiş gerçekten.

10 Yıl boyunca bimden aldığım 40 liralık klavyeyi kullanıyorum ilk defa bir mekaniğe aşık oldum geçmek istedim onda da Türkiye'ye satışı kapanmış yok mu bunu almama yardım edecek bir arkadaş

Son düzenleme:
10 Yıl boyunda BİM'den aldığım 40 liralık klavyeyi kullanıyorum ilk defa bir mekaniğe aşık oldum geçmek istedim onda da Türkiye'ye satışı kapanmış yok mu bunu almama yardım edecek bir arkadaş

Hocam kampanyadan ziyade indirim kodu oluyor bu konu başlığında olduğu gibi onunla indirimle alabilirsin öyle Türkiye'ye özel yok biliyorum bunun gibi klavyeler Amazon'da var ama aşırı pahalıdan satılıyor

10 Yıl boyunca bimden aldığım 40 liralık klavyeyi kullanıyorum ilk defa bir mekaniğe aşık oldum geçmek istedim onda da Türkiye'ye satışı kapanmış yok mu bunu almama yardım edecek bir arkadaş
Aliexpressten bakabilirsiniz aynı ürünler orada da oluyor, yeni konu açıp bütçenizi belirtirseniz yardımcı olabiliriz. Gmk67/87 modelleri şu an indirimde Aliexpresste.

Benim uçak 3 gündür uçuyordu şükür inmiş bugün TR'ye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…