4X3S D3NIED Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 2.714 Makaleler 3 Çözümler 17 16 Ocak 2024 #61 Çok iyi fiyat. Halihazırda Akko 5075B Plus'ım olmasaydı değerlendirilebilir bir ürün.
Z Zelrael Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 524 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #62 JohnCoffey dedi: bu klavyeyi alırsam, switch ve keycapsleri istediğim gibi sonradan değiştirebilirim değil mi ? çoğu switchi destekliyor mu ? Genişletmek için tıkla... 5 pin south-facing rgb soketli, uyumluluk konusunda tam puan istediğin switch ve keycapleri takabilirsin.
JohnCoffey dedi: bu klavyeyi alırsam, switch ve keycapsleri istediğim gibi sonradan değiştirebilirim değil mi ? çoğu switchi destekliyor mu ? Genişletmek için tıkla... 5 pin south-facing rgb soketli, uyumluluk konusunda tam puan istediğin switch ve keycapleri takabilirsin.
floscy Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 314 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #63 Hangi Switch daha iyi?
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.167 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #64 floscy dedi: Hangi Switch daha iyi? Genişletmek için tıkla... Gift olan daha tok bir sesi var bence.
Silco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 1.820 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #65 Jesus Wicked dedi: Dostum sence Blancod mu daha iyi ak820 pro mu? Çok ikilemdeyim valla. Bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... ben Blancod aldım
Jesus Wicked dedi: Dostum sence Blancod mu daha iyi ak820 pro mu? Çok ikilemdeyim valla. Bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... ben Blancod aldım
B black159 Decapat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #66 blancodun switchleri çok kötü ya yoksa güzel tercih ekran olarak ancak ana bakılması gereken konu pbcsi ana kart ve malzeme kalitesi
blancodun switchleri çok kötü ya yoksa güzel tercih ekran olarak ancak ana bakılması gereken konu pbcsi ana kart ve malzeme kalitesi
K kin_ittifak Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 254 16 Ocak 2024 #67 Arkadaşlar, Bu klavyelerden hangisini önerirsiniz genel kullanım amaçlı + oyun olarak arada keyfime göre giriyorum GoW, Cyberpunk77 vb. 2000 lira seviyesinde öneriniz var mı? Sesi çok çıkmayan
Arkadaşlar, Bu klavyelerden hangisini önerirsiniz genel kullanım amaçlı + oyun olarak arada keyfime göre giriyorum GoW, Cyberpunk77 vb. 2000 lira seviyesinde öneriniz var mı? Sesi çok çıkmayan
D Dies Irae Femtopat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Sistem Özellikleri Processor: AMD Ryzen 5500U with Radeon Graphics RAM: 16.0 GB Windows Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2024 #68 Hocam vergi çıkma durumu olursa ne kadar çıkar sizce? Mail gönderdik tabi de bir ihtimal olabilir gibi bakmamız lazım sanırım.
Hocam vergi çıkma durumu olursa ne kadar çıkar sizce? Mail gönderdik tabi de bir ihtimal olabilir gibi bakmamız lazım sanırım.
Silco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 1.820 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2024 #69 black159 dedi: Blancodun Switch'leri çok kötü ya yoksa güzel tercih ekran olarak ancak ana bakılması gereken konu pbcsi anakart ve malzeme kalitesi Genişletmek için tıkla... Öyle deyince iptal edesim geldi
black159 dedi: Blancodun Switch'leri çok kötü ya yoksa güzel tercih ekran olarak ancak ana bakılması gereken konu pbcsi anakart ve malzeme kalitesi Genişletmek için tıkla... Öyle deyince iptal edesim geldi
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.167 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2024 #70 Dies Irae dedi: Hocam vergi çıkma durumu olursa ne kadar çıkar sizce? Mail gönderdik tabi de bir ihtimal olabilir gibi bakmamız lazım sanırım. Genişletmek için tıkla... Nereden kontrol edeceğiz?
Dies Irae dedi: Hocam vergi çıkma durumu olursa ne kadar çıkar sizce? Mail gönderdik tabi de bir ihtimal olabilir gibi bakmamız lazım sanırım. Genişletmek için tıkla... Nereden kontrol edeceğiz?