1.4 fire Egea Cross alınır mı?

1.4 fire motorda "yağ buharlaştırma" sorunu var diye biliyorum.

Evet soğutucusu olmadığı için buharlaşıyor ama çok az bir miktarda. Sorun edilecek miktar da değil. Ama yine de bence Egea alınmamalı hiç sevmiyorum hocam. Direkt tasarımı vs. Fiat güzel gelmiyor bana. Kafanıza kesin koyduysanız alın ama önerilere açıksanız başka arabalar önerelim.

Bende YouTube'da videoda görmüştüm. Adam açıklamaya link bırakmıştı şu an aradım ama bulamadım kusura bakmayın. Aldığınızda kaput altındaki fabrika bilgi metallerine bir bakın. Geri dönüş yapın.

Ne önerebilirsiniz başka geniş ve sorun çıkartmayacak her türlü araç olur.

Tam bütçeniz?

Corolla var yan mis gibi 2018- 2016 corollalar var.

Focus, Auris, Clio, megane, fluence. Egea çok sonra.

Son düzenleme:
Tam bütçeniz?

Corolla var yan mis gibi 2018- 2016 corollalar var.

Focus, Auris, Clio, megane, fluence. Egea çok sonra.
800 bin'i geçmezse iyi olur. Auris, clio falan küçük; bize biraz geniş bir şey lazım. Fluence'in tasarımını hiç beğenmiyorum. Focus, corolla, megane, egea cross bunlar arasından hangisi mantıklı olursa alabiliriz. Ben açıkcası egea cross'un dışını çok beğeniyorum ancak performans ve sorunsuzluk anlamında corolla daha iyiyse ona da bakabiliriz.
Sarı sitede bu fiyata temiz corolla göremedim https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-life-hatasiz-boyasiz-lpg-li-1222188650/detay bunun gibiler var ancak km'si çok yüksek bunlarında. Egea cross olarak https://www.sahibinden.com/ilan/vas...iz-boyasiz-tramersiz-100.yil-1220985442/detay

Son düzenleme:
2019 yılında 2. El olarak 2017 model Egea 1.6 mjet sedan urgan paket aldım. Aldığımda 15.555KMdeydi. Şu anda 56840 Km'de. Yaklaşık 40.000 Km sonunda tecrübelerimi aktarabilirim. Motoru ve aracın başka bir yeri hakkında sorunuz olursa cevaplayabilirim.

Soğukta çalışmasında problem oluyor mu titreme, tekleme, sarsılma gibi. Başınıza daha önce büyük masraf açtı mı? Bakım maliyeti ortalama kaç bin km'de yaptırdınız ve ne kadar tuttu. Daha çok şehir içinde mi kullandınız kullandıysanız DPF tıkanması gibi sorunlarla karşılaştınız mı? Son olarak motorun sesi çok fazla çıkıyor mu?

Arkadasin dedigi gibi. 1.4 fire 2021 model lounge plus Egea cross aracimiz var, araçta yag yakma sorunu yok, yag sogutucusu olmadigi yag buharlaşıyor, evet yeri geldigi zaman aracin gitmedikleri duruyor ama biz uyguna almıştık herhangi bir sikayetimiz yok suanlik 1 yıldır kullaniyoruz.

Gitmediği durumlar bayır çıkarken oluyor. Orda da devir çevirmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…