1.4 fire Egea Cross alınır mı?

Soğukta çalışmasında hiçbir sorun olmuyor. Belki düşük kilometrede olup yıpranmadığı içindir bilmiyorum. 2-3 hafta önce -16 derece havada hiç teklemeden tek marşta çalıştı. Başıma bakım maliyetinden başka iş açmadı. Aracı kullanım senaryom günlük 18 kilometre sabah 9km işe gidiş, akşam 9km eve dönüş şeklinde. Yaptığım 40.000 kilometrenin %90'ını şehir içinde bu şekilde yaptım. Aracı aldığım sene yakıtı opetten alıyordum. O kış DPF uyarı ışığı yandı. Araştırmalarım sonucu kükürt oranı Shell'deki mazotta daha az olduğunu öğrendim ve oradan almaya başladım. Shell'den almaya başlayınca aracı sesi fark edilir derecede azaldı performansı arttı ve DPF uyarı ışığı gelmez oldu. Bakım maliyeti olarak genelde 8.000 Km'de bir yaptırıyorum ve bana maliyeti ortalama 2.800- 3.000TL civarında oldu. Bu rakam 2024 yılında yaptırdım maliyet. Ekonomik şartlara göre fiyatlar değişiyor. Şunu belirtmek istiyorum görev arabası olsun beni A noktasından B noktasına sorunsuz ve en az masrafla götürsün isterseniz güzel bir seçenek. Şunuda belirtmek isterim hem az maliyet olsun hem premium hissettirsin diye düşünüyorsanız yanlış bir seçenek. Tabi bu söylediklerim benim şahsi fikrim. Başak’a kullanıcılar farklı düşünebilir. Not olarak son söyleyeceğim şey tabiri caizse 1.6 mjet motorun arkasına pulluk bağlayıp tarla sürdürebilirsiniz o derece performanslı iş yapıyor. Top speed beklemeyip ara hızlanmalarda iyi olsun derseniz güzel. Top speed olayında stok haliyle 204 görebildim.

En basit sağlamlık dediğimiz Honda ve toyotanın'nın 2019-2020 model 100 bin Km'de olan araçlarının 1 milyon 350 TL olduğu yerde 1 milyona neredeyse o araba almak bence mantıklı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bayi den 0 cross aldık. 0 araç her zaman rahatlıktır. 100 bin de 2019 model civic veya corolla almak yerine 0 bir araca binmek daha mantıklı geldi. O araçlar kötü demiyorum ancak piyasa çok garip bir durumda. Japon gurubu araçlar az sorun çıkartıyor diye 4-5 yaşındaki araçlara saçma fiyatlar çekiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…