1.4 fire Egea vs Clio vs Jetta

Kendimde izmirde kullandım birkaç kez yokuşlarda çok zorlanıyor abartmıyorum. Dizel konusunda haklısınız tabii.

@Toprak Elagöz, arkadaş bir de Ankara'da yaşıyorsa vah haline. 1.4 Egea ile yolda kalır...

Yani yağ yakıyor diyorlar tamam doğru yağ yakıyor olabilir ama zaten 10 15 bin km'de yaklaşık 1 litre yağ yakıyor. Zaten sen 15 binde bakıma girdiğinde yağını komple boşaltıp yeni yağ koyuyorlar yani seni etkileyen bir şey olmuyor ki. Cebinden fazla para da çıkmıyor.
Herhangi bir kroniği vs. de yok.
1.4 Egea basit yokuşları bile çıkamıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
İzlemeni tavsiye ederim. Bu videodaki 1.4 fire hakkındaki yorumlarını dinle. Bunlara lafına neden güvenmeliyim dersen de aç bir ikisinin de kim olduğuna bak.

@333365 Ankaradaki yokuşları çok deneyimlemedim. Sadece Anıtkabir'İ görmek için gittim ancak gerçekten fazla var.

@Quadranil1, 1.4 Egea ekonomik arabadır. Lüks ama ucuz lükste kalite isteyenlerin arabasıdır ve genelde taksiler için kullanıyor. Bu arabayı aldığınıza pişman mı oldunuz? Anlamadım. Böyle överek mi içinizi rahatlatmaya çalışıyorsunuz?
@Toprak Elagöz, arkadaşın arabasını kullanmıştım Ankara'da. Onunla birlikte bir yere gidiyordum ve 1.4 Egea, cidden yokuşları çıkarken çok zorlandı. Çıkamadığı yokuşlar da oldu, onu da ekleyeyim.

Yok çok şükür ekonomik durumum fena olmadığı için Egea'ya binmedim. Sadece doğru bilinen yanlışları insanlara söyleyerek kendinizi bir şey sanmayın diye bilgilendirme yaptım.

1.4 Egea alacağına tel arabası kullan
Gitmiyor dostum.

Noldu yokuştan çıkamayıp geri geri indin başka bir yerden mi gittin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…