Hocam o kadar değil ben de zamanında bizzat deneyimlediğim bir araba. Sosyal medyada abartılmış bir algı fakat Fiat'ın benzinli arabaları yağ yakıyor diye damga yediği için satarken ucuza gidiyor hem de sanayi ustaları tarafından önerilmiyor. Egea alınacaksa dizel alınmalı.
Hocam o kadar değil ben de zamanında bizzat deneyimlediğim bir araba. Sosyal medyada abartılmış bir algı fakat Fiat'ın benzinli arabaları yağ yakıyor diye damga yediği için satarken ucuza gidiyor hem de sanayi ustaları tarafından önerilmiyor. Egea alınacaksa dizel alınmalı.
Yani yağ yakıyor diyorlar tamam doğru yağ yakıyor olabilir ama zaten 10 15 bin km'de yaklaşık 1 litre yağ yakıyor. Zaten sen 15 binde bakıma girdiğinde yağını komple boşaltıp yeni yağ koyuyorlar yani seni etkileyen bir şey olmuyor ki. Cebinden fazla para da çıkmıyor.
Herhangi bir kroniği vs. de yok.
İzlemeni tavsiye ederim. Bu videodaki 1.4 fire hakkındaki yorumlarını dinle. Bunlara lafına neden güvenmeliyim dersen de aç bir ikisinin de kim olduğuna bak.
@Quadranil1, 1.4 Egea ekonomik arabadır. Lüks ama ucuz lükste kalite isteyenlerin arabasıdır ve genelde taksiler için kullanıyor. Bu arabayı aldığınıza pişman mı oldunuz? Anlamadım. Böyle överek mi içinizi rahatlatmaya çalışıyorsunuz? @Toprak Elagöz, arkadaşın arabasını kullanmıştım Ankara'da. Onunla birlikte bir yere gidiyordum ve 1.4 Egea, cidden yokuşları çıkarken çok zorlandı. Çıkamadığı yokuşlar da oldu, onu da ekleyeyim.
Anakart MSİ B550-A PRO I İşlemci R5 5600+ Deepcool ak400 I EkranK gaming x RX6800xt I SSD adata legend 800 500 gb, samsung 980 pro 1 tb, pny cs300 1 tb I ram 4x8 gskill ripjaws I psu fps hyper pro 650w 80+
@Quadranil1, 1.4 Egea ekonomik arabadır. Lüks ama ucuz lükste kalite isteyenlerin arabasıdır ve genelde taksiler için kullanıyor. Bu arabayı aldığınıza pişman mı oldunuz? Anlamadım. Böyle överek mi içinizi rahatlatmaya çalışıyorsunuz?
Yok çok şükür ekonomik durumum fena olmadığı için Egea'ya binmedim. Sadece doğru bilinen yanlışları insanlara söyleyerek kendinizi bir şey sanmayın diye bilgilendirme yaptım.
Merhaba. Biz araba almak istiyoruz ama ne alacağımız hakkında kararsızız. Ben ÖTV indiriminden yararlanıp 0 km Fiat Egea 1.4 fire alalım diyorum ama ailem arabanın aynısı dayımgilde var, yanlış anlaşılır diye yok diyorlar. Abim ile babam da 95HP 90.000 Km'lerde Renault Clio veya Jetta diyorlar. Sizce hangisi daha iyi?
@Toprak Elagöz, arkadaşın arabasını kullanmıştım Ankara'da. Onunla birlikte bir yere gidiyordum ve 1.4 Egea, cidden yokuşları çıkarken çok zorlandı. Çıkamadığı yokuşlar da oldu, onu da ekleyeyim.