Vallahi aynı dertten muzdaribim. Kargoya verilmemiş olsa iptal edip bundan alacaktım. Geçti artık...1.3L sini dün almıştım bu olmadı işte.
Vallahi aynı dertten muzdaribim. Kargoya verilmemiş olsa iptal edip bundan alacaktım. Geçti artık...
Kod hakkında bi bilgim yok hocam. Ama paranın hesaba geri düşmesi biraz zaman alacaktır tahminimce.Amazon'da sipariş için kullanılan kod, sipariş iptalinden sonra tekrar kullanılabilir mi?
Merhaba arkadaşlar. Amazon'dan 1.3L Stanley termos almıştım ki bugün 1.4L'lik versiyonunun da aynı fiyattan satıldığını gördüm. 1.3L'lik termosu alırken 60TL'lik Amazon kodunu kullanmıştım. Ödemeyi cashback gelmesi için de Nays'tan yaptım. Henüz kargoya verilmemiş. İptal edersem kodu tekrar...www.technopat.net
Hocam benimkisi kargoya verilmemiş henüz burdan konu açtım ama, iptal etmeli miyim?
Amazon'da sipariş için kullanılan kod, sipariş iptalinden sonra tekrar kullanılabilir mi?
Merhaba arkadaşlar. Amazon'dan 1.3L Stanley termos almıştım ki bugün 1.4L'lik versiyonunun da aynı fiyattan satıldığını gördüm. 1.3L'lik termosu alırken 60TL'lik Amazon kodunu kullanmıştım. Ödemeyi cashback gelmesi için de Nays'tan yaptım. Henüz kargoya verilmemiş. İptal edersem kodu tekrar...www.technopat.net
Hocam benimkisi kargoya verilmemiş henüz buradan konu açtım ama, iptal etmeli miyim?
İptal etme talebinde bulundum şu an bekliyor. Bu termoslarında tipleri varmış Adventure, classic gibi. Adventure basitçe daha hafif ama aynı zamanda daha az süre muhafaza edebiliyor klasiğe göre. Adventurre serisini zaten klasiğin ağırlığından dolayı şikayet edenler için çıkartmışlar. Klasik versiyon 40 saate kadar sıcak tutabiliyorken adventure 28 saate kadar tutabiliyormuş.Hocam bende olmadı kod gitti siz isterseniz deneyin fakat müşteri hizmetleride gider dedi. Sizin kararınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.