1.4 milyon TL araç önerisi

H_Y_D_R_A

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ram:16 GB , Ekran Kartı:RTX3050Tİ , İşlemci:İ7-11800
Selamlar, 1.4 milyon TL (belki biraz aşabilir) araba bakıyoruz. Güç, iç ve dış tasarımı güzel olan dizel-benzin, otomatik araba bakıyoruz. Öncelik sıfır ama 2. el, düşük kilometrede olabilir. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Selamlar, 1.4 milyon TL (belki biraz aşabilir) araba bakıyoruz. Güç, iç ve dış tasarımı güzel olan dizel araba bakıyoruz. Öncelik sıfır ama 2. el, düşük kilometrede olabilir. Şimdiden teşekkürler.

Audi A4
BMW 5 serisi.
Mercedes C200.
Passat, golf
SUV düşünürseniz t roc, Tiguan.
Skoda fabia monte carlo.

Düşünmüyoruz.

Aslında dizel şart değil, daha az yakması için benzin de olabilir. Konuyu fark edip düzenledim.

Audi a4.
BMW 5 serisi.
Mercedes C200.
Passat, golf.
Skoda fabia monte carlo.

Benzin olarak önerebileceğiniz araç var mı? Yakıt tüketimi olarak da avantajlı olması daha iyi olabilir.

Son düzenleme:
Audi A4
BMW 5 serisi.
Mercedes C200.
Passat, golf
Skoda fabia monte carlo.
Aklına ne geldiyse yazmışsın. Saydığın modellerin bazı motor şanzıman opsiyonları sanayi ustalarının rüyası. Önerecekseniz motor şanzıman belirtin.

Motor sorunsuz. Şanzıman CVT, ömürlük. GSR2 regülasyonlarını da mecbur destekliyor. Güvenlikten yana sorunu yok.

1.0 otomatik alabilirsin az zorlarsan bütçeyi. Eski 1.0 ecoboost kayışlıydı ama bunun zincirli olması lazım. Sen sorarsın yine de.

1.6 milyon civarı arona da var ama kuru kavrama DSG'ye bulaşma diye önermedim. Gene de bak istersen.

Öncelik sıfır demişsin. O yüzden bunları atıyorum.

Aklına ne geldiyse yazmışsın. Saydığın modellerin bazı motor şanzıman opsiyonları sanayi ustalarının rüyası. Önerecekseniz motor şanzıman belirtin.

Motor sorunsuz. Şanzıman CVT, ömürlük. Gsr2 regülasyonlarını da mecbur destekliyor. Güvenlikten yana sorunu yok.

1.0 otomatik alabilirsin az zorlarsan bütçeyi. Eski 1.0 ecoboost kayışlıydı ama bunun zincirli olması lazım. Sen sorarsın yine de.

1.6 milyon civarı arona da var ama kuru kavrama DSG'ye bulaşma diye önermedim. Gene de bak istersen.

Sedan, hatchback olarak peki hocam neler önerebilirsiniz? 2. elde 0 da bir bakıp tartmak istiyorum, 2. el ne 0 ne alınır diye bakmak için.

Motor sorunsuz. Şanzıman CVT, ömürlük. Gsr2 regülasyonlarını da mecbur destekliyor. Güvenlikten yana sorunu yok.

Reis Ford iyi de Dacia 1.6 milyona logosunu görmek dahi istemem keza Renault ve fiatında.

Sedan, hatchback olarak peki hocam neler önerebilirsiniz? 2. elde 0 da bir bakıp tartmak istiyorum, 2. el ne 0 ne alınır diye bakmak için.

Sandero SUV olarak değerlendirilmemesi gereken bir araç, hatcback zaten o.

Sıfır e-C3, az artırırsan bütçeyi Fiat 600e de hoş araçlar. Elektrikli olduklarından uzun yol ağırlıklı kullanacaksan pek hoş modeller değiller tabii.

Reis Ford iyi de Dacia 1.6 milyona logosunu görmek dahi istemem keza Renault ve fiatında.

Sandero, Courier'dan kat kat mantıklı gündelik binici için. Ford'un bu ülkede garip bir şekilde adı var. 1.6 milyon da çok para değil. Teneke Courier alınıyor işte.

Hocam Insignia var attığım bakın güzeldir.

Audi A4.
BMW 5 serisi.
Mercedes C200.
Passat, golf.
Skoda fabia monte carlo.

Yolda kalanlar tam liste eski olmasa aralarından bir tek 5 kasa BMW iyi diğerleri sanayi canavarı.

Sandero SUV olarak değerlendirilmemesi gereken bir araç, hatcback zaten o.

Sıfır e-C3, az artırırsan bütçeyi Fiat 600e de hoş araçlar. Elektrikli olduklarından uzun yol ağırlıklı kullanacaksan pek hoş modeller değiller tabii.

Sandero, Courier'dan kat kat mantıklı gündelik binici için. Ford'un bu ülkede garip bir şekilde adı var. 1.6 milyon da çok para değil. Teneke Courier alınıyor işte.

1.600. 000 iyi bence hocam yani bana göre de bizde ne yapalım Egea ile boğuşuyoruz:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı