1.4 TDI 2017 polo alınır mı?

ucserin

Kilopat
10. ayın sonunda gelecek 800.000 TL bütçemiz var. Bir akrabamızda 2017 1.4 TDI polo Comfortline var. Otomatik vites 190 binde ama kime sorsam 3 silindirli olduğu için alınmaz diyor. 3-4 ay arabasız beklemeye değer mi yoksa alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
3 Silindirli hiçbir araca para verilmez bence, hele o para hiç verilmez.

3 Silindirli hiçbir araca para verilmez bence, hele o para hiç verilmez.
Üstüne bir de araç 190K kmde, akrabanız bir de o 3 silindirliyi hızlı, devirli kullanıyorsa motoru kaldır çöpe at zaten.

Ya bu insanlar ne boş konuşuyor kardeşim. Aldın aldın alamazsan bidaha hiç araba alamazsın yakında gelecek ötv zammından sonra sana söyleyeyim. Km si biraz yüksek onun dışında 10 numara araba oto şanzuman yormaz uzun süre binersin.

3 silindirli hiçbir araca para verilmez bence, hele o para hiç verilmez.

Üstüne bir de araç 190k kmde, akrabanız bir de o 3 silindirliyi hızlı, devirli kullanıyorsa motoru kaldır çöpe at zaten.

WW model arabaları ne kadar zorlarsan zorla 350, 400Bin'e kadar rodajda biniyor gibi olursun motor 400 bine ulaşınca açılır. Alman arabası bunlar kıçı kırık togga benzemez.

VW model araçların bir çok motoru çer çöp bana kalırsa, bizde de 1.6 otomatik Bora var, araç 200k kmde bir gram sert kullanılmamasına bir gram hız yapılmamasına rağmen motor+şanzıman kırdı. Aynı motor çıkmasıyla, osuyla busuyla uğraşmamak için sıfır 2.0 VW motoru swapladık, aynı şanzımanın içini daha iyi aftermarket parçalarla değişerek topladık. BMW/Mercedes/Audi/Toyota/Honda hariç tüm araçların otomatik şanzımanlarına lanet olsun. Bu arada Türkiye'de 1 tane bile 350-400 bin km'de tertemiz bindiğin bir VW yoktur emin ol, 350-400'ü bırak 250k km'de bile tertemiz kalmış bir vw yoktur. Alman araçlarından Mercedes haricinde sanayiye girip çıkman çok olağan. Daha önce de passatımız bir sorun yokken motor kırdı. Şuanki aracımızdan sonra bir daha (Belki Polo, Golf hariç) VW tercih etmeyi kesinlikle düşünmüyoruz.

Km si yüksek bence abim. Ben olsam 800.000 tl ye Civic, Corolla, Cerato, Elantra gibi asya pazarının arabalarını düşünürdüm.

Ama zaten senin bu bahsettiğin sorun şey gibi öleceğimizi bildiğimiz halde yaşamak gibi dostum. Bu senin anlattığını çoğu otomatik şanzıman kullanıcısı yaşıyor ama golf ve polo tarafında bunu görmedim. Emin ol ki temiz binilmiyor dediğin arabalar genellikle öğretmen, aile, ya da kadından satılık oluyor gençlerin tercihi polo ve golf tarafında manuel vites 1.4 ve 1.6 oluyor. Ben daha çevremde kanı hızlı akıpta otomatik vites polo ya da golfe bineni görmedim. Genel olarak alınmayacak arabalar, schirocco, E90 E36 E96 ki bu BMW serisinin çoğu arabası buna F30 ve F10 da dahil. Daha nicesi ama bence bunlardan biri oto şanzuman golf veya polo değil.

Km si yüksek bence abim. Ben olsam 800.000 TL'ye Civic, Corolla, cerato, elantra gibi Asya pazarının arabalarını düşünürdüm.

Hocam para elimde değil vadeli alabileceğim tek seçenek bu ya bunu alacağım ya da 4 ay bekliyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…