kaanthereis Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #1 1400TL bütçem var tercihim Redragon olması ve blue switch Temu vs yerlerden sipariş yapmayi dusunmuyorum.
1400TL bütçem var tercihim Redragon olması ve blue switch Temu vs yerlerden sipariş yapmayi dusunmuyorum.
matematiğingüleryüzü Centipat Katılım 14 Ekim 2024 Mesajlar 1.064 Çözümler 5 1 Şubat 2025 #2 kaanthereis dedi: 1400TL bütçem var tercihim Redragon olması ve blue switch Temu vs yerlerden sipariş yapmayi dusunmuyorum. Genişletmek için tıkla... 250 arttırıp K530 Pro öneririm.
kaanthereis dedi: 1400TL bütçem var tercihim Redragon olması ve blue switch Temu vs yerlerden sipariş yapmayi dusunmuyorum. Genişletmek için tıkla... 250 arttırıp K530 Pro öneririm.
Ryoes Hectopat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 641 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #3 kaanthereis dedi: 1400TL bütçem var tercihim Redragon olması ve blue switch Temu vs yerlerden sipariş yapmayi dusunmuyorum. Genişletmek için tıkla... Redragon K530 Pro dragonic kullanıyorum. Gayet memnunum alabiliyorsanız alın.
kaanthereis dedi: 1400TL bütçem var tercihim Redragon olması ve blue switch Temu vs yerlerden sipariş yapmayi dusunmuyorum. Genişletmek için tıkla... Redragon K530 Pro dragonic kullanıyorum. Gayet memnunum alabiliyorsanız alın.
To The Skies Centipat Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 1.487 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #4 Ryoes dedi: Redragon K530 Pro dragonic kullanıyorum. Gayet memnunum alabiliyorsanız alın. Genişletmek için tıkla... Kablolu ve kablosuz modunda gecikme var mı? Ucuz fiyata kablosuz,5 pin destekli pcb uygun gözüküyor.
Ryoes dedi: Redragon K530 Pro dragonic kullanıyorum. Gayet memnunum alabiliyorsanız alın. Genişletmek için tıkla... Kablolu ve kablosuz modunda gecikme var mı? Ucuz fiyata kablosuz,5 pin destekli pcb uygun gözüküyor.