1.400 TL SSD önerisi

Bütçe
1400

Halil86

Kilopat
Daha fazla  
Anakart
Asus B350M-K
Merhaba,
1TB SSD alacağım ve Samsung 980 1TB almayı düşünüyorum fakat dram ve birkaç kötü yorumdan dolayı emin olamadım. 1400TL Max olacak şekilde en iyi performansı ve uzun ömrü alabileceğim, bir disk önerir misiniz? Samsung ürünleri uzun süredir ilgimi çekiyor ve açıkçası diğer markalara çok bakmadım. 3D tasarım yapıyorum ve oyun vb şeylerden önce bu alanda performans daha önemli benim için.

Teşekkürler.
İyi sosyaller.

Merhaba,
1TB SSD alacağım ve Samsung 980 1TB almayı düşünüyorum fakat dram ve birkaç kötü yorumdan dolayı emin olamadım. 1400TL Max olacak şekilde en iyi performansı ve uzun ömrü alabileceğim, bir disk önerir misiniz? Samsung ürünleri uzun süredir ilgimi çekiyor ve açıkçası diğer markalara çok bakmadım. 3D tasarım yapıyorum ve oyun vb şeylerden önce bu alanda performans daha önemli benim için.

Teşekkürler.
İyi sosyaller.
Crucial 1 TB P5 CT1000P5SSD8 M.2 PCI-Express 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe hocam bu var iyi bildiğim ama 1.600tl. programından momentum cache diye bir özelliği var. Raminizi dram olarak kullanıyor ve sık actiginiz uygulamaları hızlı açıyor. Ama 1-2gb raminizi yer.

1400 TL'ye alınabilecek en iyi ürün şuan 980 modeli. O modelin üstünde bir ssd istiyorsanız 1600 TL'ye çıkmanız gerekiyor.

Açıkcası Seagate korkutuyor. HDDlerinden yeterince müzdarip insan biliyorum ve kendimde biraz yaşadım. Bu yüzden bu kadar bütçeyi Seagate ile harcamak biraz düşündürüyor.

980 için yorumunuz nedir? Benim işlerimde Dram olmaması gibi eksileri bir sorun teşkil eder mi? Veya Firecudaya arada ki fark değecek bir fark var mıdır.

Teşekür ederim.

Açıkçası Seagate korkutuyor. Hddlerinden yeterince müzdarip insan biliyorum ve kendimde biraz yaşadım. Bu yüzden bu kadar bütçeyi Seagate ile harcamak biraz düşündürüyor.

980 için yorumunuz nedir? Benim işlerimde dram olmaması gibi eksileri bir sorun teşkil eder mi? Veya FireCuda'ya arada ki fark değecek bir fark var mıdır?

Teşekkür ederim.

Evet Seagate'in kötü modeli var hatta Barracuda serisi. Ama FireCuda serisi Samsung'un üst seviye ürünleri ile aynı düzeyde.

980 modeli ise 1 TB'lık versiyonu tam hakkettiği fiyatta. Evet dram büyük bir eski ama PC'nin belleklerini kullanarak Dram'in işlevini görebiliyor. Aynı kalitede olmuyor tabii ki o yüzden aradaki farka değeceğini düşünüyorum ama 980 alsanız da vereceğiniz fiyatın karşılığını almış olursunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı