1.5-1.6 milyon TL arası aile aracı önerisi

1.7 verip gerçekten t roc mu alacaksınız Tucson'ya da Qashqai varken. Çok büyük hata.

Japon-Kore grubu araçların yalıtımını beğenmiyorum

Ayrıca o araçlar yakıt tüketimi konusunda üzebilir. Bir de şehir içi için biraz daha ufak SUV'lara bakıyoruz.

Bir tane Formentor buldum sizce bu araç alınır mı?
T rocdan iyi midir?

Son düzenleme:

Hocam bence t roc en son seçenek olmalı. T toc crossover tarzı bir araç. Formentor daha sportif bir araç alınabilir. Söylediğiniz gibi Kodiaq yada kamiq bakılabilir

Bütçeyi bu kadar çıkarmışken 0 km 408 almanız daha iyi olmaz mı hocam? Bayiler şu an 1.700'e bırakıyor diye biliyorum. 3 yaşında 50bin km almaktansa 0 alırım daha iyi.

T-Roc veya Formentor'un de cok iyi yalitimi yok ki, hatta Formentor kullanicilarindan en cok duydugum sikayet olabilir.

Alfa Romeo Tonale baktiniz mi? 408 normalde onermem ama bu fiyata sifir bulunuyorsa alinir.

Son düzenleme:
T-Roc veya Formentor'un de cok iyi yalitimi yok ki, hatta Formentor kullanicilarindan en cok duydugum sikayet olabilir.

Alfa Romeo tonale baktiniz mi? 408 normalde onermem ama bu fiyata sifir bulunuyorsa alinir.

2 hafta önce bayiden fiyat almıştım hocam, değiştiyse bilmiyorum ama E-3008 allure 1.800, 408 allure pakete 1700'e veriyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…