1.5 - 1.6 milyon TL arası SUV önerisi

MehmetWezon

Decipat
Makaleler
1
Yer
İstanbul/Ataşehir
Daha fazla  
Yeni nesil, mümkün olduğunca teknolojik donanımlı, Tiggo tarzı veya benzer bir araç tavsiye eder misiniz?

Bütçeyi biraz zorlama şansınız varsa 21-22 model Formentor alınabilir. Chery ile kıyaslanmaz bile.

Bütçeyi biraz zorlama şansınız varsa 21-22 model Formentor alınabilir. Cherry ile kıyaslanmaz bile.

Bütçe var ancak parayı başka bir yerde tutuyoruz araç için o kadar bütçe ayırdık fazla aşmak istemiyoruz bir önceki aracımız kalacak çünkü hazır da.

Başka öneri sunucak var mı?

Bütçe var ancak parayı başka bir yerde tutuyoruz araç için o kadar bütçe ayırdık fazla aşmak istemiyoruz bir önceki aracımız kalacak çünkü hazır da.

Başka öneri sunucak var mı?

İkisi arasından önerim Kia sportage olur. Bambaşka bir seviye.

Bana kalırsa Tucson veya Corolla cross bulabilirseniz istediğiniz fiyata en mantıklı kafa ağrıtmayacak araç olacaktır. Formentoru'da çok severim aktif olarak Cupra leon kullanıyorum fakat 1.5 TSI özellikle Cupra tarafında yakıt olarak çok yakıyor.

Hocam Togg V1 uzun menzil düşünüyoruz ne dersiniz otopark da yaptırıcaz kapalı alan?

İnanır mısın babama bu araçları gösterdim ille de teknolojik donanımlı arabaya bineceğim diyor ws Kore grubundan sıkıldı.

Subaru XV xtreme veya corolla.

İnanır mısın babama bu araçları gösterdim ille de teknolojik donanımlı arabaya bineceğim diyor ws Kore grubundan sıkıldı.
Teknolojik araçların çoğu teknolojiden arıza veriyor günümüzde.

TOGG bana kalırsa güzel bir araç çok karşı çıkanı var ama bence teknolojik ve gelişmiş bir araç. Bende elektrikliye geçmeyi düşünüyorum fakat evimde şarj istasyonu olmadığından biraz çekingen davranıyorum açıkçası eğer yaptırırsanız km başına 30 40 kuruşlara gezebilirsiniz.
Uzun menzil haricide düşünmeyin uzun yolda kısa menzilleri anca 150 km yapabiliyor TOGG'ların maalesef ve ekran gitme problemleri güncellemeyle çözülmüş olsa bile hala birkaç sıkıntı çıkartabilir eğer küçük şeylere takılıyorsanız uygun olmayabilir ama fiyat performans güzel bir elektrikli araç TOGG bana kalırsa.

Kia sportage kullanıyorum 60.000 kilometre oldu sıkıntısı yok ama bir kronik sıkıntısı var 20.000 kilometre üzerisine çıktığı zaman araba 5/10 Km/H saate araba titriyor baya sallıyor aracı ama onun dışında sıkıntısı yok hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…