1.5-2 bin TL bütçeye grafik tablet onerisi

GloomyPug

Hectopat
Selamlar, hem cizim icin hem de ders calismak icin grafik tablet almayi dusunuyorum. Biraz arastirdigim kadariyla Wacom ve Veikk markalari iyi sanirim. 1500 2000 belki biraz ustunde grafik tablet onerisi olan var mi?

Wacom giriş seviyesinde fiyatına göre hiçbir özellik sunmuyor. Xppen Veikk bunlar neredeyse birbirinin aynısı. Ben xppen star 3 V2 kullanıyorum memnunum. Hangi marka alırsan al şu özellikler olsun;

5080lpı.
266rps / 8192 PS.
0.01 accuracy.

Bu değerlerden aşağı alacağın tablete marka isminden dolayı boşa para verirsin.

Yukarıdaki arkadaşımız zaten bahsetmiş zaten bende aynı fikirdeyim, zamanında popüler diye wacom tablet almıştım ve özellikleri neredeyse hiç yok muhtemelen tekrar alacak olsam düşünmeden XPpen alırım.

Fiyat bandim biraz genisledi 4K ya kadar cikabilirim biraz baktim XP penlere ama yani bir suru şey var hangisini tercih ederdin?

Bunu öneririm, 4k vermeye gerek yok, yeni başladıysanız buda işinizi görecektir. Zaten uzun yıllar çizime devam edecekseniz muhtemelen 1-2 yıl sonra ekranlı tablete geçeceksiniz daha iyi olur.

hocam xppen tr sitesinde v3 u var bunun ona bakmistim bir de deco pro gen 2 vardi arada 3-4k vardi ama yani farklari cok anlayamadim v3 u alip geceyim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…