Efe KIPKINER
Decapat
Zowie de güzel marka ve o da sponsor zaten.Logitech Razer iyi olduğu için kullanmıyorlar sponsor oldukları için yani para kazandıkları için kullanıyorlar esporcular.
Sporcuların 1 markası bu arada Logitech veya Razer değildir, Zowie'dir.
Logitech ve Razer'ı özel yapan, sensörün etrafındaki ekosistemdir. Bu büyük markalar sensörün yüksek performansını garanti eden yıllardır geliştirilmiş stabil yazılımlar (G HUB/Synapse) sunar. Milyonlarca üretim yapıyor adamlar, sizin övdüğünüz minnak üreticilerin ulaşamayacağı sıkı Ar-Ge ve kalite kontrol süreçlerine sahip. En önemlisi, bir sorun çıktığında GPX2 örneğinde olduğu gibi, Logitech'in küresel garanti ve müşteri hizmetleri ağı, kullanıcıya en güvenilir ve kesintisiz desteği sağlar; bu da sizin minnak markaların sunamayacağı destek ahahhahah.
Her üründe scroll problemi varsa benim aldığım ürünler de neden yok dostum?
Senin ürünün nedir dostum? Senin ürününün ne olduğunu bile bilmiyorum, arkadaşın söylediği markaların ürünlerini kullandığım için ona yanıt verdim. Synapse hakkında tartışabilirim ama konu amacından sapacağı için cevap vermemeyi tercih ederim, ezbere konuşmuşsun.Stabil mikomik olma Synapse hayatımda gördüğüm en rezil yazılım.
Aha işte kendinle çeliştiğin nokta kendin alıp sorun yaşadın diye kimseye önermiyor ha bire konulara takılı kalmış plak gibi aynı şeyleri söyleyip duruyorsun sen sorun yaşadın ama ben yaşamadım benim ürünümde neden sorun yok o zaman?
Senin ürünün nedir dostum? Senin ürününün ne plduğunu bile bilmiyorum, arkadaşın söylediği markaların ürünlerini kullandığım için ona yanıt verdim.
Wraith hakkında oluşturulan tonca şikayet var dostum, onları da alıntılıyorum ama görmezden geliyorsunuz. güldürme beniWraithtten mouse da var klavyede var gamepad de var fark eder mi hangisi olduğu sonuçta direkt Wraith'i kötülüyorsun fark etmez bence bende ne olduğu.
Wraith hakkında oluşturulan tonca şikayet var dostum, onları da alıntılıyorum ama görmezden geliyorsunuz. Güldürme beni
Wraith hakkında oluşturulan tonca şikayet var dostum, onları da alıntılıyorum ama görmezden geliyorsunuz. güldürme beni
Klavyem bozulmadı, bozuk gönderildi. Yurt dışı olmasına rağmen derken? Aracı firma sattığı ürünün tüm yükümlülüklerini karşılamak zorunda. Adamlar ne yapsın; değişim veya iade alsınlar, onarılmış klavye neden kullanmak zodundayım? 20 gün neden bekletildim? Önerdiğim ürünleri sana önermiyorum zaten dostum, ilgilenmeyebilirsin.Klavyen bozulmuş, yurt dışı olmasına rağmen anakartını temin edip tamir etmişler. Adamlar daha napsınlar? Her konuda ezbere konuşan sensin. Pad olduğunda QCK, mouse olduğunda kronik Razer ve Logi önerip geçiyorsun. Sosyal’e 1 adet katkın yok. 678 mesaj atmışsın 350 tanesi Wraith’in şikayetvar sayfası.
Sendeki ürünler sorunsuz olabilir dostum, ben diğer arkadaşımız gibi "tümü" demiyorum zaten. Her zaman yüzde vererek konuşmuşumdur.Sen benim soruma cevap ver bendeki ürünler neden sorunlu değil.
Klavyem bozulmadı, bozuk gönderildi. Yurt dışı olmasına rağmen derken? Aracı firma sattığı ürünün tüm yükümlülüklerini karşılamak zorunda. Adamlar ne yapsın; değişim veya iade alsınlar, onarılmıi klavye neden kullanmak zodundayım. 20 gün neden bekletildim? Önerdiğim ürünleri sana önermiyorum zaten dostum, ilgilenmeyebilirsin.
Sendeki ürünler sorunsuz olabilir dostum, ben diğer arkadaşımız gibi "tümü" demiyorum zaten. Her zaman yüzde vererek konuşmuşumdur.
Kronik sorunlu değil dostum, yıllardır kullanıyorum, profesyonel arenalarda görüyorum, sıkıntı yaşamadım da, görmedim de.Emin ol, ürün alacak olsam senden öneri istemem zaten. Keşke Wraith bozuk gönderseydi de şu konuşmayı yapmasaydık. Adamlar sadece distribütör. Aracı firma garanti sürecini karşılıyor zaten. Sitede bas bas yazıyor Wraith marka olmayan ürünlerde iade yok diye. Okumadan mesaj yazdığınız gibi, okumadan da alışveriş yapıyorsunuz. Önce okuyalım. 20 gün bekletilmen normal, itopya garanti süreci için tam 41 gün bekletti beni. Dünya etrafında dönmüyor, dostum.
Tüm ürünler kronik sorunlu zaten. Az buçuk bilgisi olan herkese bu konu hakkında dediğime katılır. DAV4 Pro hariç scroll sorunu Razer ürünlerinde kronik.