1.5-2 bin TL mouse önerisi

Logitech Razer iyi olduğu için kullanmıyorlar sponsor oldukları için yani para kazandıkları için kullanıyorlar esporcular.

Sporcuların 1 markası bu arada Logitech veya Razer değildir, Zowie'dir.
Zowie de güzel marka ve o da sponsor zaten.
Oyuncular sonuçta turnuvalarda para kazanan profesyoneller; performanslarını düşüren bir ekipmanı sırf sponsor diye kullanmazlar, kötü bir mouse yüzünden kaçırdığın bir flick ya da kaçan bir clutch, binlerce dolar kaybettirebilir.
Firmalar da bunun farkında olduğu için zaten en stabil, en düşük gecikmeli, en hafif ve güvenilir modellerini esporculara veriyor. Razer, Logitech, Zowie gibi markaların pro sahnesinde bu kadar görünür olmasının sebebi sadece sponsor olmak değil; yıllardır en sorunsuz çalışan ürünleri üretmeleri. Sponsor diye ellerine kötü ürün almazlar, ayrıca oyuncu toplumu tarafından da kabul gören markalar bunlar.

Stabil mikomik olma Synapse hayatımda gördüğüm en rezil yazılım.

Her üründe scroll problemi varsa benim aldığım ürünler de neden yok dostum?

Aha işte kendinle çeliştiğin nokta kendin alıp sorun yaşadın diye kimseye önermiyor ha bire konulara takılı kalmış plak gibi aynı şeyleri söyleyip duruyorsun sen sorun yaşadın ama ben yaşamadım benim ürünümde neden sorun yok o zaman?

Senin ürünün nedir dostum? Senin ürününün ne olduğunu bile bilmiyorum, arkadaşın söylediği markaların ürünlerini kullandığım için ona yanıt verdim. Synapse hakkında tartışabilirim ama konu amacından sapacağı için cevap vermemeyi tercih ederim, ezbere konuşmuşsun.

Senin ürünün nedir dostum? Senin ürününün ne plduğunu bile bilmiyorum, arkadaşın söylediği markaların ürünlerini kullandığım için ona yanıt verdim.

Wraithtten mouse da var klavyede var gamepad de var fark eder mi hangisi olduğu sonuçta direkt Wraith'i kötülüyorsun fark etmez bence bende ne olduğu.

Wraithtten mouse da var klavyede var gamepad de var fark eder mi hangisi olduğu sonuçta direkt Wraith'i kötülüyorsun fark etmez bence bende ne olduğu.
Wraith hakkında oluşturulan tonca şikayet var dostum, onları da alıntılıyorum ama görmezden geliyorsunuz. güldürme beni

Wraith hakkında oluşturulan tonca şikayet var dostum, onları da alıntılıyorum ama görmezden geliyorsunuz. güldürme beni

Klavyen bozulmuş, yurt dışı olmasına rağmen anakartını temin edip tamir etmişler. Adamlar daha napsınlar? Her konuda ezbere konuşan sensin. Pad olduğunda QCK, mouse olduğunda kronik Razer ve Logi önerip geçiyorsun. Sosyal’e 1 adet katkın yok. 678 mesaj atmışsın 350 tanesi Wraith’in şikayetvar sayfası.

Klavyem bozulmadı, bozuk gönderildi. Yurt dışı olmasına rağmen derken? Aracı firma sattığı ürünün tüm yükümlülüklerini karşılamak zorunda. Adamlar ne yapsın; değişim veya iade alsınlar, onarılmış klavye neden kullanmak zodundayım? 20 gün neden bekletildim? Önerdiğim ürünleri sana önermiyorum zaten dostum, ilgilenmeyebilirsin.

Sen benim soruma cevap ver bendeki ürünler neden sorunlu değil.
Sendeki ürünler sorunsuz olabilir dostum, ben diğer arkadaşımız gibi "tümü" demiyorum zaten. Her zaman yüzde vererek konuşmuşumdur.

Emin ol, ürün alacak olsam senden öneri istemem zaten. Keşke Wraith bozuk gönderseydi de şu konuşmayı yapmasaydık. Adamlar sadece distribütör. Aracı firma garanti sürecini karşılıyor zaten. Sitede bas bas yazıyor Wraith marka olmayan ürünlerde iade yok diye. Okumadan mesaj yazdığınız gibi, okumadan da alışveriş yapıyorsunuz. Önce okuyalım. 20 gün bekletilmen normal, itopya garanti süreci için tam 41 gün bekletti beni. Dünya etrafında dönmüyor, dostum.

Sendeki ürünler sorunsuz olabilir dostum, ben diğer arkadaşımız gibi "tümü" demiyorum zaten. Her zaman yüzde vererek konuşmuşumdur.

Tüm ürünler kronik sorunlu zaten. Az buçuk bilgisi olan herkese bu konu hakkında dediğime katılır. DAV4 Pro hariç scroll sorunu Razer ürünlerinde kronik.

Kronik sorunlu değil dostum, yıllardır kullanıyorum, profesyonel arenalarda görüyorum, sıkıntı yaşamadım da, görmedim de.
Okudum dostum "Değişim veya onarım" yapılır yazıyor ama kendi markalarına olmayan ürünlere "laf" olsun diye yazılmış olduğunu anladım (yurt dışı ürünleri için değişim yapılan müşteri yazısına hiç rastlamadım) O kadar öneri gördüğüm için de güvenilir zannettim haliyle, araştırmalarım sonucu sadece ben yaşamamışım bu durumu, hem Technopatta olsun, hem diğer forum sayfalarında, "Şikayetvar" sitesinde de gördüğüm çok mağdur olan insan var, bu yüzden insanların aynı şeyi yaşamaması için tavsiye veriyorum, bundan rahatsız olmanız sizin probleminiz. İtopya ile ilgili olan kötü deneyiminizi paylaştığınız için teşekkür ederim, kulağıma küpe ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…