1.5-2 bin TL'ye Wireless mouse önerisi

Scyrox al. 5-6k fiyatındaki mouseler ile neredeyse aynı donanım olarak. F/P ve daha çok mouselere odaklı markalar tercih edin. Markalar bilindik sadece Türkiye'ye yeni geliyor. Razer'in fareleri alınmaz 2-3 aya scrollu eline alırsın.

Al arkadaşım 1 ton ürün atıyorum Sadece Glorius Önermiştim Ve atacağım ürünlerin hepsi uzun ömürlü He bir de Beğenmediğin Gloriusun Model o sunu 1.5 yıl aralıksız günde 10-15 saat süreyle kullandım skate dışı sorunum olmadı

razer viper v3 hyperspeed'ten mi bahsediyorsunuz viper olarak

Kim aldı Scroll'u eline
Değişik olacağım derken Razera kronik diyen arkadaş

Öyle bir şey yok dostum atıyorsun. Neresi sağlam değil söyle? Techtokdaki herhangi bir elemana sor Razer önermez bile. Çünkü öbür markalardan bir farkı yok. Hepsi Çin'de fabrikalarda çıkıyor ve bu fabrikalar razera özel değil. Razer çıkaran fabrika başka farede çıkartıyor. Kağıt üstünde hangisinin iyi olduğu belli zaten.

Kim aldı Scroll'u eline
Değişik olacağım derken Razera kronik diyen arkadaş

@enzyyx . Reddit'e hiç girmeyen arkadaşlar varmış demek ki.

bende size scyrox öneriyorum bütcesine göre gayet iyi f/p ve arkadaşın dedigi gibi 5/6k lık mouselar ile donanım olarak az çok aynı

Rapoo VT9 Air aldım bir hafta oldu kullanalı çok memnunum bir sorununu görmedim şimdiye kadar kablosuz da 4 KHz kabloluda 8 KHz ulaşıyor Realtek mcu PAW3395 sensörü mevcut.

Kardeşimin keyfine ak Razer gömüyo farklı olucak güya

Rapoo VT9 Air aldım bir hafta oldu kullanalı çok memnunum bir sorununu görmedim şimdiye kadar kablosuz da 4 KHz kabloluda 8 KHz ulaşıyor Realtek mcu PAW3395 sensörü mevcut.
Price ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…