Dostum kavga etmeye çalışma herkes ile marka olacak diye şekilden şekle giriyorsun bizim önerdiklerimizden farkı yok
Dostum, öncelikle gecikme değerlerini etkileyen şey sensör değil, bu ilk yanlışın. İkincisi ise Glorious gibi markaların 2. ana kontrol ünitesi, yani mcu kullanma taktiği. Bununla beraber fiyat da katlanıyor, yarı yarıya artıyor. Keşke önerdiğin ürün hakkında da bir fikrin olsa. Burada daha fazla teknik bilgiye girmeyeceğim, aklınız karışmasın. Wooting bile Çin'de üretiliyor ve bu kadar overpriced ise her markanın gereksiz kâr marjı eklediğini anlayabilirsiniz. Darmoshark gibi markaların bu kadar ucuz olmasının sebebi ise kölesi olduğunuz markalardan daha düşük kâr marjı ile ürünlerini üretmesi
keşke biraz araştırsanız.
Sorrmasaydın keşke
Dostum, öncelikle Attack Shark, Darmoshark ve Scyrox gibi markaların ürünleri genellikle düşük maliyetli üretim süreçlerinden geçiyor. Bu markalar, fiyatlarını düşük tutmak için malzeme kalitesinden ödün veriyorlar Örneğin, Attack Shark ve Darmoshark ürünlerinde kullanılan plastikler ve bileşenler, uzun ömürlü ve dayanıklı olmayabilir
Scyrox ise, Lamzu'nun alt markası olarak bilinse de, malzeme kalitesi ve performans açısından üst düzey markalarla yarışamayabilir
Öte yandan, Logitech, Razer, SteelSeries ve Zowie gibi markalar, yıllardır sektörde kendini kanıtlamış ve yüksek kaliteli ürünler sunan markalardır. Logitech'in G serisi fareleri, dayanıklılık ve performans açısından mükemmeldir
Razer, özellikle DeathAdder serisi ile bilinir ve yüksek DPI değerleri ve ergonomik tasarımları ile öne çıkar
SteelSeries, Sensei ve Rival serileri ile oyunculara yüksek hassasiyet ve konfor sunar
Zowie ise, özellikle e-spor profesyonelleri tarafından tercih edilen bir markadır ve FK, EC serileri ile mükemmel performans sağlar
Bu markalar, sadece yüksek kaliteli malzemeler kullanmakla kalmaz, aynı zamanda yenilikçi teknolojiler ve kullanıcı dostu yazılımlar sunar. Bu nedenle, uzun ömürlü ve güvenilir bir ürün arıyorsanız, Logitech, Razer, SteelSeries ve Zowie, gibi markaları tercih etmenizi öneririm.
Biraz sinirli şekilde yazdım kusuruma bakmayın ayrıca Zowie ve Logitech'in Pro serisi ve diğer serileri takip ediniz öneriniz ve alınız üstelik